Vind de uitdagende baan die past – bij je talent en ambitie.

Global People. Net als jij

Wij zijn Global People. Net als jij. We kennen de uitdagingen van het solliciteren, de valkuilen en (onbewuste) vooroordelen. Al 15 jaar slaan wij een brug tussen multicultureel talent en topwerkgevers. Om jou uitdagende banen te kunnen bieden bij mooie organisaties. Die inclusief denken én doen.

Upload je CV

Zo werken we aan de juiste match voor jou

Interessante werkgevers

Global People staat in contact met topwerkgevers. Van overheidsinstellingen, mediabedrijven, banken, verzekeraars, advocatenbureaus, MKB-ers tot aan grote corporates. Mooie organisaties die een divers team als een verrijking zien en concrete stappen zetten hier de norm van te maken.

  • Diverse branches en uitdagende vacatures
  • Stages, traineeships, starters- tot senior functies
  • Topwerkgevers die willen werken aan een inclusieve werkomgeving
Bekijk de werkgevers

Coaching en begeleiding

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen assessments en sollicitatiegesprekken voor te bereiden. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.

  • Persoonlijk advies over CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gesprekvoorbereiding
Kom met ons in contact

Kennis en inspiratie

Laat je inspireren door ons online magazine. Lees ervaringen en succesverhalen van ander multicultureel talent. Leer van hun valkuilen én overwinningen. Verbeter je CV met onze handige tips, leer denken als recruiters en krijg heldere inzichten in selectieprocedures.

  • Maandelijks online magazine vol inspiratie
  • Succesverhalen en ervaringen van ander talent
  • Handige informatie en praktische tips
Ga direct naar het magazine

Professioneel netwerk

Global People brengt diverse multiculturele organisaties, rolmodellen, uiteenlopend talent én interessante werkgevers samen. Een snelgroeiend netwerk van mensen die inclusief denken én doen. Sluit je aan en doe mee!

Ik sluit me aan!

Netwerk- en wervingsevents

We organiseren diverse netwerk- en wervingsevents, gericht op verschillende vakgebieden, in samenwerking met inclusieve organisaties en inspirerende professionals. Zet je talent in de spotlight. Meld je aan!

 

Bekijk de evenementen

Kom naar onze events

Bekijk alle Events

Global People brengt diverse multiculturele organisaties, rolmodellen, uiteenlopend talent én interessante werkgevers samen tijdens netwerk- en wervingsevents. Een snelgroeiend netwerk van mensen die inclusief denken én doen. Sluit je aan en doe mee!

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!