bg docration shape

Wij zijn Global People

Wij dromen van (en werken aan) een werkgevend Nederland dat de diversiteit weerspiegelt van ons land. Waarin ieders talent herkend wordt, zich welkom voelt en multi etniciteit wordt gezien als een verrijking. Als meest snelgroeiende netwerk verbinden wij mensen die inclusief denken én doen!

video thumbnail

Is het bedrijfsleven een afspiegeling van onze samenleving?

Het bedrijfsleven, de overheid en de media zijn geen afspiegeling van de wereld waarin we leven. Slechts 1% tot 2% van alle leidinggevende posities wordt bezet door niet westerse minderheden. Daarom werken wij al 15 jaar aan meer culturele diversiteit op de werkvloer.

15.000+

Talentvolle kandidaten in database

129

Werkgevers geholpen aan meer diversiteit

222

Netwerk- en wervingsevents georganiseerd

16+

Jaar bezig voor meer diversiteit op de werkvloer

Diverse world 1 Diverse world 2

Een diverse wereld vraagt om divers talent.

 

Onbewuste vooroordelen, cultuurbarrières en gesloten kringen staan een cultuurrijke werkvloer in de weg. Een gemiste kans. Voor de werknemer én voor de organisatie. Want een diverse wereld vraagt om divers talent.

 

Global People vormt al 15 jaar de schakel tussen werkgevers en hoogopgeleid multicultureel talent. We creëren kansen en openen deuren. We helpen organisaties aan een inclusief en sterk team en helpen multicultureel talent hun ambities waar te maken.

Zo werken we aan meer culturele diversiteit op de werkvloer

Bekijk wat wij voor werkgevers doen
Met een inclusief netwerk icon

Met een inclusief netwerk

We zijn het grootste netwerk van mensen die inclusief denken en doen. In ons netwerk bevinden zich talentvolle kandidaten, succesvolle professionals, multiculturele verenigingen en topwerkgevers.

Met unieke wervingsevents icon

Met unieke wervingsevents

Wij organiseren jaarlijks unieke wervingsevents waar we de ontmoeting faciliteren tussen werkgevers en vooraf geselecteerde multiculturele kandidaten uit ons netwerk.

Met persoonlijke begeleiding & training icon

Met persoonlijke begeleiding & training

We begeleiden kandidaten en werkgevers op een persoonlijke manier bij het gehele recruitment proces. Met training en coaching zorgen we voor een succesvolle match.

Op netwerkevents icon

Op netwerkevents

Tijdens ‘de Andere Haringpartij’ en ‘de Global People Awards’, ervaar je de kracht van diversiteit, maak je kennis met jong talent en rolmodellen uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

Shape

Zullen wij elkaar ontmoeten?

Kom binnenkort naar een evenement.

Wij ervaren elke dag dat een divers team een verrijking is. We kennen de uitdagingen van het solliciteren, de valkuilen en (onbewuste) vooroordelen. Daarom zetten wij ons in om een cultuurverandering teweeg te brengen waarin ieders talent herkend wordt. Dat doen we vooral op onze eigen manier waarbij wij onze aanpak continu blijven ontwikkelen.