Heb je een vraag?

Vind hier onze antwoorden

  • Over onze events
  • Voor werkgevers
  • Voor werkzoekenden
Ik wil samen met Global People een event organiseren, wie kan ik contacten?

Global People staat altijd open voor samenwerkingen die bevorderlijk zijn voor meer diversiteit en de ontwikkeling van de multiculturele topkandidaatWil jij een evenement organiseren met Global People? Stuur dan een mail naar info@globalpeople.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

Kan ik mij van tevoren opgeven voor een event dat Global People organiseert?

Dat kan zeker! Via de evenementen pagina word je op de hoogte gehouden van alle Global People evenementen. Hier kun jij jezelf aanmelden en indien nodig een kaartje kopen. Op de hoogte blijven van alle Global People events? Meld je hier aan voor de Global People nieuwsbrief en stay up to date! 

Wat kost een kaart voor een event?

Dit kan verschillen per netwerk- en wervingsevent. Actuele informatie en eventueel kaartverkoop is te vinden bij het evenement zelf op de evenementenpagina.

Waar kan ik mij aanmelden voor een event/inhousedag?

Alle netwerk- en wervingsevents staan op de evenementenpagina van Global PeopleWil je op de hoogte blijven van alle Global People events? Meld je dan hier aan voor de Global People nieuwsbrief en mis geen enkel event! 

Wat voor events organiseert Global People?

Global People organiseert op jaarbasis vele unieke netwerk– en wervingsevents. Op deze netwerk- en wervingseventsfaciliteert Global People de ontmoeting tussen werkgevers en multiculturele kandidaten uit het netwerk. Ook biedt Global People de mogelijkheid om naar aanleiding van het netwerk- en wervingsevents te solliciteren bij de werkgever. 

 

Een van de bekendste netwerk- en wervingsevents is het Diversity Dinner, een recruitmentdiner waar geselecteerde multiculturele kandidaten aan tafel zitten bij spraakmakende werkgevers. 

 

Een ander mooi netwerkevent van Global People is de Global People Awards. Geheel in stijl worden tijdens deze avond de multiculturele rolmodellen in de spotlight gezet. En worden er awards uitgereikt voor de beste “multiculturele manager van het jaar”, “jong talent” en de multiculturele ondernemer van het jaar”. 

 

De Andere Haringpartij is een ander uniek netwerkevent van Global PeopleEen traditioneel concept in een nieuw jasje met de Hollandse Nieuwe als middelpunt. De Andere Haringpartij is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met jong talent en beslissers uit de top van werkgevend Nederland En dat allemaal onder het genot van een drankje, en natuurlijk, haring.   

 

Daarnaast heeft Global People nog vele netwerk- en wervingsevents gedurende het hele jaar. Denk hierbij aan inhousedagen, stage-events en carrièrebeurzen.  

 

Nieuwsgierig geworden? Op de evenementenpagina kun je zien welke netwerk- en wervingsevents Global People aanbiedt. Ook kun je een impressie krijgen van voorgaande edities. 

 

Wat is de werkwijze van Global People?

Global People legt de nadruk op het talent van een kandidaat. Kwaliteit boven kwantiteit! Wij committeren ons aan het vinden van de juiste match. Individuele benadering naar kandidaten staat hierbij centraal, want iedere kandidaat en iedere opdrachtgever is anders.  

Wat zijn de diensten van Global People?

Global People is een recruitmentorganisatie die zicht specifiek richt op diversiteit en inclusie. Wij helpen organisaties om een divers team samen te stellen door talentvolle multiculturele kandidaten te laten instromen. We begeleiden werkgevers en kandidaten op een persoonlijke manier bij het gehele recruitmentproces. We vergroten door employer branding het bereik bij hoogopgeleide multiculturele kandidaten en organiseren diverse events om talentvolle kandidaten uit ons netwerk te ontmoeten. 

Kunnen jullie voor mij actief op zoek naar een passende baan?

Ben jij actief op zoek naar een stage of baan en wil je graag contact met een van onze collega’s? Upload dan hier je CV zodat wij je kunnen helpen. Heb je vragen? Neem dan contact op met recruitment@globalpeople.nl

Bieden jullie naast Nederlands en Engels ook anderstalige vacatures aan?

Voor nu hebben wij vacatures voor Nederlands- en Engelstalige werkzoekenden.
Wij willen dit uiteraard uitbreiden. Mocht je geen direct passende vacature hebben gevonden, dan kun je altijd een jobalert aanmaken.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn persoonsgegevens of privacyrechten?

 

Voor vragen over persoonsgegevens of privacyrechten kun je een mail sturen naar info@globalpeople.nl   

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Persoonsgegevens zoals je CV worden opgeslagen in onze database aan kandidaten. Deze delen wij (uiteraard met toestemming) met werkgevers. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van interessante events en vacatures. Meer weten hierover? Klik hier voor de volledige privacy voorwaarden.  

Wat is het verschil tussen een plaatsingscontract en een detacheringsovereenkomst? 

Bij een plaatsingscontract krijgt de nieuwe werknemer een contract aangeboden vanuit het bedrijf waar de kandidaat voor gaat werken. Een detacheringsovereenkomst werkt anders. Hierbij krijgt de nieuwe werknemer een contract aangeboden door Global People, maar voert deze persoon werkzaamheden uit voor een ander bedrijf.  

 

Wat kost de samenwerking met Global People?

Voor de werkzoekenden zijn er geen kosten verbonden aan de samenwerking met Global People. 

Hoe werkt het sollicitatieproces?

Naar aanleiding van jouw CV word je door Global People beoordeeld op geschiktheid voor de functie en wordt er contact met je opgenomen. Bij een match word je door ons voorgesteld bij de werkgever met een sterk CV en een overtuigende motivatiebrief. Op het moment dat de werkgever jou geschikt vindtvolgt er een sollicitatiegesprek. Het kan ook zijn dat er veel kandidaten aanspraak maken op één functie. In dat geval vindt er vaak eerst een assessment plaats. Wij helpen je om het assessment en het sollicitatiegesprek goed voor te bereiden. 

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Je kunt solliciteren op een functie door bij de vacature op Solliciteer hier” te klikken. Vervolgens vul je alle benodigde velden in en upload je jouw CV. De sollicitatie komt bij de betreffende Global People accountmanager terecht die je verder zal helpen met je sollicitatie.  

 

Waar kan ik mij inschrijven bij Global People?

Leuk dat je je wilt inschrijven bij Global People! Dit kan via de rode knop rechtsboven “Join Our Network”. Wij houden je vervolgens op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en interessante events en vacatures! 

Hoe schrijf ik me uit bij Global People?

Wil je je uitschrijven? Wat jammer! Uitschrijven kan via de opt-out onderaan in elke nieuwsbrief. 

Ik ben al wat ouder. Kan ik ook solliciteren bij Global People?

Jazeker! Global People wordt ingezet voor het vinden van kandidaten voor junior-, medior– en seniorfuncties.