Wij helpen je het beste talent te vinden – met inclusieve recruitment

Een diverse wereld vraagt om divers talent.

Global People helpt organisaties die inclusief denken inclusief te doen. Al 15 jaar slaan wij een brug tussen multicultureel talent en topwerkgevers. Wij snappen de uitdagingen van het goed doorvoeren van een inclusieve recruitmentstrategie. Als partner helpen wij jullie een divers team samen te stellen met het beste talent.

Plan een adviesgesprek in

Zo werken we samen aan een divers team

Werving & Selectie

We brengen jullie vacatures onder de aandacht binnen ons brede netwerk. We boosten de employer branding en vergroten jullie bereik. We presenteren het beste talent, waarna we het hele werving – en selectieproces begeleiden. Van CV-advies, sollicitatiegesprekken tot aan het tekenen van het contract.

  • Breed divers netwerk met het beste talent
  • Optimale employer branding, groot bereik
  • Persoonlijke begeleiding van kandidaten en werkgevers
Plan een adviesgesprek in

Zo verzekeren wij jullie van het beste talent

Employer branding
Val op met een sterk bedrijfsprofiel bij 15.000+ Global People talenten, 10.500+ social media volgers en 150-200 kandidaten tijdens onze netwerkevents.
Detachering
Verrijk je team met het beste talent – een schaars goed - via het Talent Program, opgezet en vormgegeven door Global People.
Inhousedagen
Vergroot de kans op de beste match, maak op een ongedwongen manier kennis met 10 tot 12 voorgeselecteerde toptalenten tijdens een inhousedag.
Recruitment
Vergroot de instroom van multicultureel talent op junior, medior en senior niveau en werk toe naar een diverse werkvloer. Formuleer samen met Global People doelstellingen en het resultaat dat wij daarin samen willen bereiken.

Training & coaching

Een Inclusieve recruitmentstrategie kan een uitdaging zijn. Onbewuste vooroordelen of het ontbreken van kennis en ervaring staan het samenstellen van een divers team in de weg. Met coaching en trainingen helpen wij organisaties en recruiters hun blik te verruimen en inclusief te recruiten.

  • Diverse trainingen en programma’s voor recruiters
  • Advies en begeleiding tijdens het recruitmentproces
  • Coaching en begeleiding van kandidaten
Plan een adviesgesprek in

Netwerk- & wervingsevents

Global People organiseert vernieuwende netwerk- en wervingsevents, waarmee we multicultureel talent en inclusieve organisaties bij elkaar brengen. Vergroot je netwerk, laat je inspireren en kom in contact met het beste talent.

Diversity Dinner

Dineer voor een baan of stage! Op maandag 27 mei vindt de achtste editie van het Diversity Dinner plaats. Diversity Dinner is erop gericht om multiculturele studenten & young professionals in contact te brengen met toonaangevende werkgevers.

Lees meer over dit event

Global People Awards

Op 14 december 2024 vindt onze jaarlijkse verkiezing de Global People Awards plaats. Een prestigieuze gala-avond om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen.

Lees meer over dit event
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!