Diversity Dinner

Dineer voor een baan of stage! Op maandag 27 mei vindt de achtste editie van het Diversity Dinner plaats. Diversity Dinner is erop gericht om multiculturele studenten & young professionals in contact te brengen met toonaangevende werkgevers.

 • Tijd 16.00 - 22.00
 • Datum 27 mei 2024
 • Locatie Het Spoorwegmuseum
 • Adres Maliebaanstation, Utrecht
 • Kosten Gratis (Aanmelden & selectie verplicht)
 • Aanmelden Mogelijk tot 1 mei 2024
 • Kledingvoorschrift Zakelijke kleding

 • Sprekers 2024
 • Comité van Aanbeveling
 • Founder
Hasib Moukaddim image stemmen

Hasib Moukaddim

Lees meer
Frans van Houten image stemmen

Frans van Houten

Lees meer
Jaap de Hoop Scheffer image stemmen

Jaap de Hoop Scheffer

Lees meer
Michaëla Ulrici image stemmen

Michaëla Ulrici

Lees meer
Edzard Koole image stemmen

Edzard Koole

Lees meer
Person image placeholder

Naam Placeholder

Ontmoet topwerkgevers zoals…

Een uniek en divers diner

Op maandag 27 mei 2024 vindt de 8ste editie van Diversity Dinner plaats!

 • Programma
 • Voor wie
 • Hoe het werkt
 • Banenmarkt

Programma van de avond

15.30 – 16.00 Inloop
16.00 – 17.00 Banenmarkt/netwerken
17.00 – 20.30 Diner
20.30 – 22.00 Banenmarkt/netwerken

Multiculturele kandidaten met een mbo4/hbo/wo studie die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of een baan en middels dit diner graag op een informele wijze in gesprek komen met managers en recruiters van topwerkgevers.

Werkgevers die sterker willen staan met een divers team, hun talentpool willen verruimen en middels dit diner graag in contact komen met talentvolle kandidaten om een match te realiseren voor een baan of stage bij hun organisatie.

Selectieprocedure Diversity Dinner:

Voor de matching van het Diversity Dinner maken wij gebruik van de talentscan van The Selection Lab. Op deze manier kunnen wij jou zo efficiënt mogelijk matchen met de werkgever die het beste past bij wie jij bent en wat jij wil. Op een objectieve, eerlijke en intelligente manier. Zonder de vooroordelen van het CV.

Hoe het werkt:

 1. Meld je gratis aan
 2. Doe de talentscan t.w.v. €100,- en ontvang een rapport waarin jij inzicht krijgt in jouw competenties en persoonlijkheid.
 3. Word op basis van jouw competenties gematcht aan een organisatie waar jij het beste bij past.
 4. Download de app, krijg toegang tot het event en geniet van een (halal) driegangendiner met de werkgever waaraan je bent gekoppeld.
 5. Kom in contact met alle deelnemende bedrijven op de banenmarkt en borrel.
 6. Beleef een inspirerend programma met motiverende sprekers en rolmodellen.
 7. Ga naar huis met waardevolle nieuwe contacten en vervolgafspraken voor een baan of stage.

Naar aanleiding van voorgaande edities hebben zowel kandidaten als werkgevers de behoefte uitgesproken om graag in contact te komen met de overige aanwezige deelnemers. Daarom organiseren wij dit jaar naast het diner en de borrel voor het eerst een Meet & Greet in de vorm van een banenmarkt. Op deze manier maak je niet alleen kennis met de werkgever aan wie jij gematcht bent, maar krijg je ook de kans om andere deelnemende werkgevers te ontmoeten. 

Testimonials

Food brings people together! Afgelopen vrijdag had ik de eer om het Global People Diversity Dinner bij te wonen en ik kan met recht zeggen dat het een inspirerende avond was! Tijdens het diner mocht ik luisteren naar geweldige sprekers en heb ik de kans gekregen om op een informele manier kennis te maken met verschillende topwerkgevers. Het was geweldig om te zien hoe eten mensen bij elkaar brengt en hoe we door middel van een maaltijd konden netwerken en van elkaar konden leren. Ik had het genoegen om aan tafel te zitten met werknemers van de Rabobank waar ik veel van heb geleerd. Daarnaast heb ik ook hele mooie gesprekken gevoerd met kandidaten die aan mijn tafel zaten. Het was ontzettend interessant om hun ervaringen en inzichten te horen. Het Diversity Dinner was een mooie gelegenheid om te netwerken en te leren van anderen. Ik ben dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn en kijk uit naar toekomstige events!

Mustapha Mkik

Kandidaat Diversity Dinner 2023

Via de Carrièrebeurs ben ik in contact gekomen met Global People. Zonder verwachtingen schreef ik me in voor het Diversity Dinner. Maar ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gegrepen om deel te nemen aan dit buitengewoon inspirerende, leuke en bovenal diverse evenement. Tijdens het diner heb ik veel getalenteerde medekandidaten ontmoet en mocht ik aan tafel zitten met gevestigde bedrijven. Alles was tot in de puntjes georganiseerd, van de onboarding tot het driegangendiner. Aarzel niet en meld je aan voor het volgende event!

Aaron Prins

Kandidaat Diversity Dinner 2023

WAT EEN HOOP MOOIE MENSEN! ❤️ Vanavond namens Synchroon met Henri van Dam en Rosalie de Boer te gast bij het Diversity Dinner van Global People, het grootste multiculturele recruitment event van NL. Wat een avond! En wat een mooie manier om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Niet op basis van het CV, maar op basis van de mens achter het CV. Wel weer een paar reality checks gehad: ✅ Niet voor iedereen is een netwerk vanzelfsprekend. ✅ Verantwoordelijkheid van werkgever is om continu diversiteit & inclusiviteit na te streven ✅ Blijf bewust van je eigen blinde vlekken ✅ Maakt bewust tijd voor vrijblijvend koffiegesprekken, zo komen ze op kantoor en maak je het laagdrempelig. Dank Melvin Tjoe Nij, Taman Autar en team voor deze bijzondere avond! En Jeannine La Rose wat een stem! 😍

Rachel Vermazen - Synchroon

Gast Diversity Dinner 2023

This past Friday, I had the incredible opportunity to attend this year’s Diversity Dinner, organised by Global People, which invites students and young professionals to connect with some of the world’s leading organisations and companies. I shared a table with Rabobank, where I got to know a wonderful set of people and shared a delicious meal, as well as many laughs over a 3-course dinner. The event was planned meticulously and hosted by the lovely Jeannine La Rose, who kept the atmosphere lively and airy and ensured everyone felt comfortable and welcome. I also connected with individuals from companies such as McKinsey & Company and EY, amongst many others! Overall, a great experience, and I left the Jaarbeurs with a full stomach, new connections, and newly made friends. If you couldn’t make it, I hope you get a chance to go next year!

Kevin Lê-Lập-Khang

Kandidaat Diversity Dinner 2023

Gisteravond hebben wij als Koninklijke Landmacht afvaardiging voor de tweede keer deelgenomen aan het Diversity Dinner wat door Global People was georganiseerd en plaatsvond in het Beatrix Theater in Utrecht. Diversity Dinner is erop gericht om multiculturele studenten & young professionals in contact te brengen met toonaangevende werkgevers. Het was een geslaagde avond, wij als Landmacht zaten met deze toppers aan tafel. Goede gespreken gehad, max kunnen netwerken maar het belangrijkste is dat wij sommige van deze toppers gaan begeleiden naar een baan bij de Landmacht! Wilma Schild, Melvin Tjoe Nij en Taman Autar bedankt voor het organiseren van deze avond.

Buddy Bij Defensie

Werkgever Diversity Dinner 2023

Afgelopen vrijdag mocht ik bij het Diversity Dinner zijn, dank voor de invite Melvin Tjoe Nij En ik ben er nog van onder de indruk. Wat een mooi event! Echt top geregeld door Global People het was echt tot in de puntjes verzorgd. Ik heb echt genoten van het eten, maar vooral van alle gesprekken die op een natuurlijke wijze ontstonden met mooie mensen. Het was inspirerend, vooral de speeches van de verschillende sprekers. Ja, helaas hebben we nu dit soort events nodig. Maar keep up the good work Global People Het is heel waardevol.

Vanja Seedorf - Recruiter/ Sourcer bij AdvisumIT

Gast Diversity Dinner 2023

Gisterenavond was Pels Rijcken aanwezig bij het Diversity Dinner 2023 georganiseerd door Global People. Voor ons was dit een unieke kans om op informele wijze kennis te makenmet talentvolle en ambitieuze studenten. Melvin Tjoe Nij, Wilma Schild en Taman Autar, dank voor de goede organisatie en de leuke avond!

Pels Rijcken

Werkgever Diversity Dinner 2023

What a great way of bringing people together!

Julia Dai

Kandidaat Diversity Dinner 2023

It was such a vibe! 🧡 During the annual #Diversity Dinner hosted by Global People at The Beatrixtheater in Utrecht last Friday night we had the opportunity to meet students with different backgrounds from all over the country. Thanks for inviting us again and keep up the good work!

ING

Werkgever Diversity Dinner 2023

Afgelopen vrijdag was ik aanwezig bij het Diversity Dinner georganiseerd door Global People waar ik aan tafel mocht schuiven bij het bedrijf Monuta. Het evenement bood een uitstekend platform voor het maken en onderhouden van diverse contacten, het delen van inzichten en het uitbreiden van mijn professionele netwerk. Het was verrijkend om in contact te komen met professionals met verschillende achtergronden en uit verschillende industrieën en ik kijk uit naar het volgende evenement.

Imane Saadouni

Kandidaat Diversity Dinner 2023

''This was a wonderful evening and one of the best global get together event. Well organized clearly by a dedicated team. A couple of weeks ago, I met Melvin Tjoenij in Amsterdam. He told me about the global people's event which would take place in Rotterdam on May 17. I was contacted by e-mail by Monique Li-A-Tsoen, called by a very warm personality Taman Autar. And yesterday apart from meeting many people, I heard very inspirational speakers/motivators. Well done to all the organizers who made yesterday successful. Now, I feel more inspired and more positive. The next following steps are very important for me... I look forward seeing everyone I met yesterday again. Thank you very much global people!''

Santa Moi

Kandidaat Diversity Dinner 2022

''Wat hebben wij mogen genieten van de acht uitgekozen deelnemers bij ons aan tafel 14. Bedankt allemaal voor jullie verhalen, enthousiasme en vragen! De diversiteit & inclusiviteit die aanwezig was op deze avond is en blijft belangrijk. Dankzij zulke evenementen komen wij in contact met jongeren en hun unieke verhalen.''

Madelief van der Ende

Recruiter Facilicom Group

''Waarom was het zo bijzonder om bij dit event aanwezig te zijn? Als bedrijf is het goed om het gesprek aan te gaan met mensen omtrent het onderwerp diversiteit en inclusiviteit. We zijn soms niet bewust wat voor invloed dit heeft op een persoon en laten ons onbewust leiden door vooroordelen. Onder het genot van een heerlijk diner hebben wij gesprekken gevoerd met kandidaten. Deze waren inspirerend, laagdrempelig, leerzaam en openhartig. Mooi om te zien hoe iedereen zich zo kwetsbaar durfde op te stellen. De gesprekken zorgden voor nieuwe inzichten die wij mee kunnen nemen om hier verder aan te werken binnen de Volksbank.''

Celine Le

Recruiter de Volksbank

''Als een zeer enerverende en interessante avond heb ik dit event afgelopen dinsdag ervaren. Mooie en talentvolle mensen heb ik mogen ontmoeten, met vooral hele mooie en inspirerende verhalen. Het mooie aan dit event is dat er bedrijven zijn die al bewust en actief bezig zijn om hun bedrijven te verrijken met multicultureel talent. Alleen zijn wij er nog lang niet. Nog steeds wordt ons talent niet als gelijk gezien en knokken wij (talenten met multiculturele achtergronden) om ons talent in te kunnen zetten. Het kunnen participeren op de arbeidsmarkt vergt veel energie en geduld. Vele talenten worden bij het versturen van sollicitatie brieven meerdere keren geweigerd. Dit evenement laat ons gehoord voelen. Talentvolle kandidaten krijgen de kans om in gesprek te gaan met bedrijven die hier open voor staan. In plaats van dertig brieven te sturen, zal je op een avond met dertig bedrijven kunnen spreken onder het genot van een drankje en heerlijke gerechten.''

Cheyenne Hofwijks

Kandidaat Diversity Dinner 2022

''Gisteren namens De Nederlandsche Bank aanwezig geweest bij het diversity dinner van Global People. Het event stond in het teken van netwerken en dineren met multicultureel talent. Voor mij is het sleutelwoord van deze avond: inspirerend. Prachtige gesprekken met onze gasten aan tafel en hele inspirerende speeches van multiculturele professionals. Alhoewel diversiteit een pijnlijk onderwerp is en er nog een lange weg te bewandelen valt, is het prachtig om te zien dat bedrijven zich inzetten voor gelijke kansen.''

Naomi Okoto

Campus Recruiter De Nederlandsche Bank

''I honestly speaking this is/was of the best, it is actually the best event I have ever attended in the Netherlands. What a great why of bringing people together! #FOOD. Big Applause to the whole dedicated and talented team Global People even the waiters and Chef's and everyone who was involved in making this happen, Thank you from the bottom of my heart! Looking forward to the upcoming events!''

Achmed Abdelaziz

Kandidaat Diversity Dinner 2022

“It was such a nice opportunity to speak with some of the Netherlands’ largest companies and see how they value and encourage diversity in their teams. We hope the event was able to raise awareness of the importance of diversity in business, as well as inspire the attending students to pursue fulfilling careers in their chosen fields.”

Danai Musandu

Senior Investor Relations Associate HPE Growth

''I am so thankful for this experience. Meeting, sharing, connecting and food, four words that describe this diversity dinner perfectly. Thanks for having us Global People.''

Thalita Rink

Kandidaat Diversity Dinner 2022

''It was such a great experience to be at the diversity dinner last night, with so many huge names investing in an include and diverse work environment. Students and young professionals who look like me, were given the opportunity to look inside the kitchen of several huge and established organisations/companies for employment opportunities. It was a relaxed, wonderful dinner and very much inspiring. Thank you Vanessa Liem for your words. We are simply already the best Jeannine La Rose ! Excited for what lies ahead! Thank you NautaDutilh for such a welcoming and warm team to be introduced to. What an Awesome effort to organize such an event, a great thanks to Global People and Edzard Koole!''

Samany Bruynder

Kandidaat Diversity Dinner 2022

“Zoveel mooie mensen, zoveel inspiratie en zoveel talent, het was een TOP avond.”

Raya Soekarnsingh

Corporate Recruiter De Nederlandsche Bank

“When we listen and celebrate what is both common and different, we become wiser, more inclusive, and better as an organization. Diversiteit wordt steeds belangrijker binnen onze maatschappij en dit is ook de reden geweest waarom ik erg onder de indruk was van #DiversityDinner en hoe de focus ligt op het werven van young professionals met culturele diversiteit. Bedankt aan Lexence N.V. voor de kans om in gesprek te gaan over diversiteit en inclusiviteit. Dit was een eer geweest en een mooie ervaring. Global People heeft fantastisch werk geleverd om dit te organiseren!''

Fitzgerald Koolman

Rechtenstudent

Bestel bg

Aanmeldingen

Aanmeldingen
Ticket # 1