jun 11, 2021

Eén kans is genoeg!

Eén kans is genoeg! Image

Als directeur bij een financiële dienstverlener, was ik Edzard Koole op zoek naar een persoonlijke assistent. Zoals dat gaat, vroeg ik aan mijn collega’s of zij misschien iemand kende voor deze rol. Een collega kende wel iemand, maar gaf aan dat het wél om een Afghaanse jongen ging. Voor mij totaal onbelangrijk, dus de volgende dag, plande ik een interview in.

Het was een geweldig leuk interview en na een uurtje zei ik; je kunt maandag beginnen! De sollicitant werd emotioneel en vertelde mij dat hij al 200 sollicitatiebrieven verstuurd had en nauwelijks een reactie had ontvangen. Het enige dat deze jongen nodig had, was een kans! En daarmee was het idee voor Diversity Dinner geboren.

Een mogelijkheid om getalenteerde jonge professionals, zoals deze jongen, een kans te bieden door simpelweg de juiste deuren te openen. Samen met Global People , Melvin Tjoe Nij, zette we ons netwerk in en volgende week is alweer de 5e editie van Diversity Dinner.

Het is een enorm krachtig en inspirerend event geworden dat laat zien dat een 1-op-1 gesprek, net zoals ik had met de Afghaanse jongen, genoeg kan zijn om iemand te leren kennen en een kans te bieden!

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!