Ade Sutedjo Image

Ade Sutedjo

Talent Sourcer

Ade, 34 jaar, heeft Indonesische ouders en bij hem thuis is de Indonesisch cultuur erg aanwezig. Nu hij getrouwd is met een Indonesische dame is hij trots dat hij de gewoontes van deze cultuur mag doorgeven aan zijn dochter. Hij wordt omschreven als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, eerlijk en soms warrig. Zijn missie? Een ander een goed gevoel geven. In zijn vrije tijd houdt hij van spelletjes en zit hij graag achter het scherm met een goeie serie of anime.

Ade start zijn carrière in de uitzendbranche. Bijna een jaar geleden is hij door een oud-collega benaderd om voor Global People te gaan werken. Wanneer Melvin hem vertelt dat het onze visie is om op de werkvloer meer ruimte te geven aan multiculturele werknemers d.m.v. detacheren, netwerk events, coaching en begeleiding raakt Ade geïnteresseerd en voelt zich geroepen om hier deel van uit te maken. Als Talent Sourcer zal hij ‘zichtbaar’ zijn achter de recruiter’s seat van LinkedIn en de eerste kennismaking met potentiële kandidaten op zich nemen. Hij werkt nauw samen met de recruitment consultants.

‘’Wat mij drijft in mijn functie als Talent Sourcer is de variatie aan mensen die ik mag spreken en mag helpen. Ik ben daarom trots dat ik samen met Global People kandidaten mag adviseren/begeleiden bij de keuze voor een nieuwe stap in hun carrière. Hiermee probeer ik het verschil te maken in iemand zijn leven.’’

Andere team leden