jun 22, 2021

Nomineer een inspirerende kandidaat

Nomineer een inspirerende kandidaat Image

Global People is op zoek naar: De beste multiculturele ondernemer en manager van het jaar 2021 en opkomend jong talent!

Diversiteit als vanzelfsprekendheid

Global People, voorheen The Other Network, gaat dit jaar voor de 16e keer op zoek naar de beste multiculturele manager en ondernemer van Nederland. Daarnaast wordt er dit jaar een Award uitgereikt aan een opkomend jong talent. De verkiezing heeft een maatschappelijk doel, namelijk om succesvolle, onderscheidende ondernemers en managers van verschillende culturele achtergronden en gender in de top van het bedrijfsleven beter zichtbaar te maken. De boodschap van de verkiezing: Bestuurlijk Nederland kan zichzelf verrijken door meer kleur en diversiteit in de topfuncties te integreren!

Multiculturele (young)professionals zichtbaar maken

‘In Nederland zijn er veel gekleurde professionals die hoge functies bekleden in het bedrijfsleven en de politiek maar ze zijn niet altijd even zichtbaar. Culturele diversiteit zorgt voor meer creativiteit, dynamiek, energie en uiteindelijk betere resultaten. Met de Global People Awards geven wij multiculturele ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven een podium en bieden hen de kans om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren, aldus Melvin Tjoe Nij, Founder van de verkiezing.

Nomineer een kandidaat

Voor deze verkiezing is Global People specifiek op zoek naar verschillende inspirerende kandidaten die als ondernemer of manager:

– Economisch en persoonlijk succesvol zijn;
– Een inspirerende persoonlijkheid hebben;
– Een significante bijdrage leveren aan de positionering van hun bedrijf of de organisatie waar zij werkzaam voor zijn;
– Willen dienen als inspirerend rolmodel voor de (multiculturele) jeugd en managers en ondernemers.

Daarnaast zetten we graag een jong talent in de spotlight die:

– Maximaal 28 jaar oud is;
– Tussen de 1 een 5 jaar werkervaring heeft;
– De potentie heeft om impact te creëren bij de organisatie waar hij/zij werkt;
– Zich inzet op het gebied van diversiteit en inclusie.

Herken jij een manager, ondernemer of jong talent in deze criteria? Nomineren kan via deze link!

Verloop van de verkiezing

De Global People Awards verkiezing vindt jaarlijks plaats. De verkiezing bestaat uit de categorieën: ondernemer, manager en opkomend jong talent. Uit de nominaties wordt voor iedere categorie drie finalisten geselecteerd door een onafhankelijke jury, die voorgezeten wordt door Steven Martina, CEO van The Greenery. Andere juryleden zijn onder meer Mariette Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad en Ron Steenkuijl, voorzitter van de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD). De winnaars worden gekozen door het publiek en de jury. De Award zal worden uitgereikt aan de winnaars op 30 oktober 2021 tijdens een feestelijk gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Over Global People

The Other Network en Young Global People hebben na 15 jaar hun krachten gebundeld en gaan in 2021 samen verder onder de naam: Global People. De naamwijziging van The Other Businessman naar Global People Awards komt hieruit voort.

Global People is het meest snelgroeiende netwerk van mensen die inclusief denken én doen! Tegelijkertijd werken we hard aan een bedrijfsleven dat de diversiteit van Nederland weerspiegelt

Global People zet multicultureel talent in de spotlight, begeleidt kandidaten en werkgevers op een persoonlijke manier en verbindt. Daarnaast organiseert de organisatie jaarlijks unieke events om de kracht van diversiteit te ervaren en zichtbaar te maken. Tijdens onze events maak je kennis met jong talent en succesvolle professionals uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

Ga voor meer informatie over het event naar de pagina Global People Awards.

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!