Global People Awards

Op 26 november 2022 vindt onze jaarlijkse verkiezing de Global People Awards plaats. Een prestigieuze gala-avond om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen.

 • Tijd: 17:00 – 01:00
 • Datum: 26 november 2022
 • Locatie: Huis ter Duin, Kon. Astrid Boulevard 5, 2202 BK, Noordwijk
 • Dress code: Black-tie | Dames: Lange galajurk | Heren: Smoking met vlinderdas

Stories that inspire diversity

Bekijk de aftermovie van 2021
Een uniek netwerkevent icon

Een uniek netwerkevent

Dankzij de Global People Awards ervaar je de kracht van diversiteit, maak je kennis met jong talent en rolmodellen uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector.

Feestelijke avond icon

Feestelijke avond

De prestigieuze gala-avond in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk is een kleurrijk feest met inspirerende speeches, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfeest.

De Global People verkiezing icon

De Global People verkiezing

Tijdens het gala presenteren drie managers en drie ondernemers zich “live” op het podium, waarna de Award door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende kandidaat per categorie. Ook wordt er een Award uitgereikt aan een young talent, genaamd Rising Star!

Ambassadeur van Global People icon

Ambassadeur van Global People

De winnaars van de Awards mogen zich een jaar inzetten als ambassadeur van Global People. Een bijzondere en op vele vlakken een voorbeeldfunctie waarmee ook andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren een positieve boodschap meekrijgen en een spiegel wordt voorgehouden.

De winnaars

Succesvol, ambitieus en inspirerend! Maak kennis met de winnaars, finalisten en genomineerden van 2021. Multiculturele rolmodellen die tijdens de Global People Awards hun verhaal met ons hebben gedeeld. Verhalen met herkenning en een duidelijke boodschap “Als ik het kan, kan jij het ook”! De Global People Awards bestond dit jaar uit drie categorieën: Entrepreneur, Manager en Rising Star.

 • Winnaars 2021
 • Finalisten 2021
 • Genomineerden 2021
Yuwong Chou image

Yuwong Chou

Lees meer
Ramon Arnhem image

Ramon Arnhem

Lees meer
Redouan Assakali image

Redouan Assakali

Lees meer

Entrepreneur

Jayani Masthoff image

Jayani Masthoff

Lees meer
Nasima el Bachiri- Ouamar image

Nasima el Bachiri- Ouamar

Lees meer
Yuwong Chou image

Yuwong Chou

Lees meer

Manager

Ramon Arnhem image

Ramon Arnhem

Lees meer
Vanessa Liem image

Vanessa Liem

Lees meer
Vijai Hoeblal image

Vijai Hoeblal

Lees meer

Rising Star

Nour el Ghezaoui image

Nour el Ghezaoui

Lees meer
Quincy Dagelet image

Quincy Dagelet

Lees meer
Redouan Assakali image

Redouan Assakali

Lees meer

Entrepreneur

Emile Gabriel image

Emile Gabriel

Lees meer
Goziëm Frijmersum image

Goziëm Frijmersum

Lees meer
Jayani Masthoff image

Jayani Masthoff

Lees meer
Mounia Houari image

Mounia Houari

Lees meer
Nasima el Bachiri - Ouamar image

Nasima el Bachiri - Ouamar

Lees meer
Yuwong Chou image

Yuwong Chou

Lees meer

Manager

Jeffry Matakupan image

Jeffry Matakupan

Lees meer
Mounia Benabdallah image

Mounia Benabdallah

Lees meer
Ramon Arnhem image

Ramon Arnhem

Lees meer
Sahar Salimian image

Sahar Salimian

Lees meer
Vanessa Liem image

Vanessa Liem

Lees meer
Vijai Hoeblal image

Vijai Hoeblal

Lees meer

Rising Star

Kübra Kara image

Kübra Kara

Lees meer
Nour el Ghezaoui image

Nour el Ghezaoui

Lees meer
Quincy Dagelet image

Quincy Dagelet

Lees meer
Redouan Assakali image

Redouan Assakali

Lees meer
Rowena Rousseau image

Rowena Rousseau

Lees meer
Person image placeholder

Naam Placeholder

Supported by ING

Met de steun van onze hoofdsponsor ING kunnen we met behulp van de verkiezing laten zien dat diversiteit vanzelfsprekend is en creëren we rolmodellen. Beleef een inspirerende avond, bouw aan een inclusief netwerk en zet je in voor gelijkheid en diversiteit!

Wil jij er dit jaar bij zijn als sponsor? Neem contact met ons op!

 

Sponsors 2021

Een unieke verkiezing van hoog niveau

Tijdens deze feestelijke avond in Huis ter Duin presenteren drie managers en drie ondernemers zich live op het podium, waarna de titel van beste Entrepreneur en beste Manager door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende kandidaat. Ook wordt er een award uitgereikt aan een young talent, genaamd Rising Star! Uiteraard trakteert Global People het publiek op wervende optredens, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfeest.

 • Programma
 • Jury
 • Selectieproces

Programma van de avond 2022

17:00 – 17:30 uurOntvangst
17:45 – 18:15 uurWelkomstwoord
18:15 – 18:45 uurPresentatie finalisten categorie Rising Star
18:45 – 19:15 uurVoorgerecht
19:15 – 20:00 uurPresentatie finalisten categorie Manager
20:00 – 20:45 uurHoofdgerecht
20:45 – 21:30 uurPresentatie finalisten categorie Entrepreneur
21:30 – 22:00 uurNagerecht
22:00 – 22:10 uurEntertainment
22:10 – 22:45 uurPrijsuitreiking
23:00 – 01:00 uurFeest

 

Vakkundige jury 2022

Voor de selectie van de kandidaten wordt ieder jaar een vakkundige jury aangesteld. De jury bestaat uit professionals met topposities in het bedrijfsleven die ervaring hebben met het beoordelen van professionals.

De jury bestaat dit jaar uit:

Steven Martina

Steven Martina is Chief Executive Officer bij The Greenery sinds februari 2016, waar The Greenery in het licht van de Sustainable Development Goals van de VN een ambitieuze visie heeft om bij te dragen aan een gezondere samenleving door op een duurzame en digitale manier verse groenten en fruit toegankelijk en betaalbaar voor iedereen te maken. Steven heeft sinds 2004 in verschillende managementfuncties bij The Greenery gewerkt. Hij trad op als Commercieel Directeur voordat dit van binnenuit gegroeide talent op 39-jarige leeftijd tot CEO werd benoemd. Onder zijn leiding zullen het managementteam en de medewerkers van The Greenery voortbouwen op de strategie “Growing Together 2022” en blijven streven naar toegevoegde waarde door innovatie en digitalisering in de hele keten door de klant centraal te stellen.

Mariëtte Hamer

Mariëtte Hamer is voorzitter van de Sociaal-Economische Raad sinds september 2014. Van 1998 tot september 2014 was zij lid van de Tweede Kamer voor de fractie van de Partij van de Arbeid. Van januari 2008 tot mei 2011 leidde ze deze fractie als voorzitter. Verder was ze onder meer voorzitter van de Vaste Kamercommissie voor Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en woordvoerder op het terrein van sociale zaken, arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen en arbeid en zorg. In de Tweede Kamer heeft ze diverse functies vervuld waaronder lid van het presidium en ondervoorzitter van de Kamer. Ook binnen de PvdA was ze in diverse bestuursfuncties actief. In mei 2021 werd Hamer benoemd tot informateur voor de kabinetsinformatie van dat jaar.

Ron Steenkuijl

Ron Steenkuijl maakt deel uit van het directieteam van ADG dienstengroep. ADG dienstengroep is sinds 1952 uitgegroeid tot een onderneming met bijna 42.000 werknemers, actief in facility management, personeelsdiensten en zorg & welzijn. Ron Steenkuijl is daarnaast bestuurder van de Start Foundation, bestuurder van de Code Verantwoord Marktgedrag, voorzitter van de Raad van Toezicht van zorg en welzijnsorganisatie DOCK, lid van de Raad van Toezicht van MVO Nederland, founder van het Nationaal Integratiediner, de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor en de Nederlandse Schuldhulproute.

Yuwong Chou

Yuwong Chou is geboren in Helmond in een traditionele familie. Zij heeft veel tegengeslagen gehad toen zij opgroeide. Zij werd gepest op school en kreeg een MAVO-advies, ondanks de goede cijfers die zij op school haalde. Dankzij haar doorzettingsvermogen heeft zij de HAVO en hotelschool in Tilburg afgerond. Daarnaast behaalde zij haar diploma aan de Fontys Hogeschool in 1995. Naast school werkte zij iedere dag in het restaurant van haar ouders. Na het afstuderen heeft zij 3 jaar voor verschillende bedrijven gewerkt op de commerciële afdeling. Dit heeft haar geleerd om uit haar schulp te kruipen, niet bang te zijn om vragen te stellen en haar zakelijke communicatie te verbeteren. In 2000 begon zij met haar carrière bij ADC, waar ze stap voor stap de grafische markt haar eigen heeft gemaakt. Inmiddels is zij commercieel directeur en stuurt zij 125 medewerkers aan.

Ramon Arnhem

Ramon Arnhem is opgegroeid in de Utrechtse wijk Overvecht. Van jongs af aan is hij een gedreven, doelgericht en een knokker. Hij startte op de MAVO en studeerde later af als socioloog op de Universiteit van Amsterdam. Ramon staat voor een inclusieve samenleving, spreekt meerdere talen en verdiept zich in verschillende culturen. Mensen met elkaar verbinden en in hun kracht zetten is zijn talent en zijn missie. Na 3 roerige jaren als politiechef van district IJsselland is Ramon per eind juli 2022 de nieuwe hoofdcommissaris van de Politie op Aruba.

 

De juryleden hebben de uitdaging om:

 • Uit de genomineerde kandidaten, per categorie, de laatste drie finalisten te bepalen door de selectierondes;
 • Individueel tijdens de verkiezing zelf hun stem uit te brengen tot een puntentelling op de door hun te bepalen top-3 voor de titel van ‘De beste Entrepreneur’ en de titel van ‘De beste Manager’.

Selectieproces

De weg naar de verkiezing en het vinden van de winnaars van de Global People Awards is een professionele en intense reis. De nominatie gaat volgens een vaststaand proces. Om de aangemelde kandidaten gelijkwaardig te beoordelen wordt standaard onderstaande procedure gevolgd. De verkiezing bestaat uit verschillende stappen:

 

1. Aanmelding voor nominatie
Via de website kun jij jezelf of een andere succesvolle ondernemer, manager of jong talent opgeven als kandidaat voor de Global People Awards.

2. Selectie van nominaties
Global People neemt contact op met iedere genomineerde kandidaat om zijn nominatie te beoordelen en te toetsen aan de gestelde criteria per categorie.

3. Juryrondes
Voor de selectie van de kandidaten wordt ieder jaar een vakkundige jury aangesteld. De jury bestaat uit professionals met topposities in het bedrijfsleven en die ervaring hebben met het beoordelen van professionals. Tijdens de juryrondes presenteren de genomineerden zich aan de jury. Op grond daarvan kiest de jury 3 finalisten per categorie.

4. De start van het online stemmen voorafgaand aan de verkiezing
Het publiek wordt opgeroepen om online te stemmen op hun favoriete kandidaat. Deze stemmen tellen uiteindelijk mee met de uitslag. Global People maakt een campagne inclusief een video portret van iedere kandidaat

5. Live presentatie tijdens de verkiezingsavond
Tijdens het gala presenteert iedere finalist zich aan het publiek en de jury. Global People helpt iedere kandidaat met de totstandkoming van deze presentatie/speech.

6. Stemmen door publiek en jury
Na de presentaties en juryvragen tijdens het gala zal door het publiek via SMS een stem worden uitgebracht. Ook brengt de jury zijn laatste stem uit.

7. Uitreiking
De winnaars worden bekend gemaakt aan het einde van de avond. De winnaars worden bepaald door een combinatie van de online stemmen voorafgaand aan het gala, de stem van het publiek tijdens het gala en de stem van de jury. Aan het einde van de avond zijn er 3 winnaars van de Global People Awards.

Testimonials

Global People is elke dag bezig om aandacht te vestigen op kwaliteit en talent in plaats van afkomst. Het platform van (Young) Global People, Global People Awards (voorheen The ‘Other’ Businessman), zette mij publiekelijk op de kaart, toen ik in 2019 The Other Businessman award won. Daarna werd het mij duidelijk hoeveel mensen kracht putten uit rolmodellen waar ze zich mee kunnen identificeren. Sindsdien heb ik nog meer mensen kunnen helpen hun talent te ontwikkelen. Ik zal altijd doorgaan op dit pad en moedig iedereen die ik tegenkom aan hetzelfde te doen. Global People geniet mijn steun!

Kouros Falahi Firouzi

Owner bij Kouros Strategic Advice (KSA)

Met de verkiezing van The Other Businessman (en komend jaar ook "Businesswoman" tijdens Global People Awards) worden rolmodellen zichtbaar en krijgen erkenning. De mooie voorbeelden inspireren en zullen meer diversiteit stimuleren, omdat anderen zien wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast is het verkiezingsgala natuurlijk een geweldig fonkelend feest dat je niet mag missen!

Nynke Jansen

Strategic leader passionate about people development

Diversiteit is een gegeven, echter geen vanzelfsprekendheid! Events zoals The Other Businessman (de voorloper van Global People Awards) helpen ons om stil te staan bij de kracht van diversiteit. Verschillende perspectieven, kleuren, ervaringen, achtergronden en overtuigingen – dat verruimt onze horizon als individuen, maakt ons bedrijfsleven succesvoller en verrijkt onze maatschappij. Met de Global People Awards staan we hierbij stil en vieren wij de successen!

Mimoent Haddouti

Global Head First Line Risk & Security (EVP)

Met mijn deelname aan de (laatste editie van The Other Businessman Verkiezing / de voorloper van Global People Awards) kijk ik terug op een prachtige reis met een nobele bestemming: het creëren van rolmodellen in het kader van culturele diversiteit voor een groep waar rolmodellen hard nodig zijn. Verheugd was ik om genomineerd te worden samen met zoveel sterke kandidaten, vereerd was ik om vervolgens een finaleplaats te bemachtigen en een gevoel van trots vervult mij van binnen als ik terug denk aan het moment op het podium dat ik de winst kon opdragen aan mijn dierbaren! Dankbaar ben ik de mensen die mij richting hebben gegeven en deuren hebben geopend. Die persoon kan ik nu voor anderen zijn.

Chiraz Muradin

Advocaat I Corporate Employment Lawyer

Het presenteren van Global People Awards is een privilege. Het is een geweldig feest om al die mooie mensen bij elkaar te zien die met hun bedrijf de wereld een stukje mooier maken. Naast het zakelijke gedeelte is er ontzettend veel ruimte voor inspiration, support en coaching voor de jongere generatie met ambities. Onze jongeren hebben voorbeelden nodig van mensen die op hun lijken. 'It takes a village to raise a child. Let’s create a diverse country to create a change'.

Jeannine La Rose

Director & Founder of S.T.E.M.

Global People (voorheen The Other Network) organiseerde een fantastisch event voor bedrijven die diversiteit echt omarmen. In een ongedwongen sfeer konden we gemakkelijk contacten leggen, praten over meer culturele diversiteit en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is het natuurlijk een eer dat je genomineerd bent als The Other Businesswoman, maar bovenal een inspiratie en motivatie om te zorgen voor meer culturele diversiteit op de werkvloer.

Patritia Pahladsingh

Managing Director bij TBWA\NEBOKO

Magazine

Bestel bg
Ticket #1