okt 20, 2021

EDSN: Vijaj Hoeblal genomineerd voor Global People Awards

EDSN: Vijaj Hoeblal genomineerd voor Global People Awards Image

Onze CEO Vijai Hoeblal is genomineerd voor de Global People Awards in de categorie ‘manager’. Global People staat voor diversiteit. Jaarlijks reiken zij drie awards uit in de categorie ‘Rising Star’, ‘Ondernemer’ en ‘Manager.’ De genomineerden zijn rolmodellen als het gaat om diversiteit.

Vijai: “Ik geloof dat zowel mensen met een culturele achtergrond, als ook gender equality en mensen met een beperking volledig alle kansen moeten benutten die er zijn.”

Binnen EDSN vinden we diversiteit en inclusiviteit in de samenleving belangrijk. Iedereen hoort erbij. We stimuleren onderlinge verbondenheid en diversiteit binnen teams. Onze medewerkers werken in een omgeving waar ruimte is voor verschil in inbreng, beleving en talent. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn talenten te ontwikkelen.

Vijai is ervan overtuigd dat diversiteit in een team en/of organisatie belangrijk is en heeft dit ook gemist tijdens zijn ‘journey’. Immers: ‘You can’t be what you can’t see’.

De komende periode kan het publiek stemmen op de genomineerden. Op zaterdag 6 november vindt het gala plaats en worden de winnaars gekozen.

Wil jij stemmen op Vijai? Dan kan dat via deze link.

Bron: Biegstraaten, N. (2021, 14 oktober). Vijai Hoeblal genomineerd voor Global People Awards. EDSN. Geraadpleegd op 20 oktober 2021, van https://www.edsn.nl/vijai-hoeblal-genomineerd-voor-global-people-awards/

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!