July 17, 2024

Upload je CV

Op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken? Schrijf je in via onze Open Vacature!

Als grootste recruitmentplatform voor culturele diversiteit in Nederland, helpt Global People kandidaten van junior tot senior niveau aan een nieuwe uitdaging. Ons vacature-aanbod verandert in hoog tempo, dus we raden je ten zeerste aan onze website in de gaten te houden en je CV te uploaden. Dan gaan onze accountmanagers actief met jou aan de slag.

Solliciteren?

Ben jij actief op zoek naar een stage of baan en wil je graag contact met een van onze collega's? Solliciteer dan via onderstaande link. Heb je vragen? Neem dan contact op met info@globalpeople.nl

Contracttype Open Sollicitatie
Dienstverband 0 uur per week
Werkvelden Diverse
Werklocatie Nederland
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
  • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!