Werkstudent Risk & Compliance – 's-Gravenhage

Werkstudent Risk & Compliance – 's-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende bijbaan binnen compliance, maar wil je eens iets anders dan de financiële wereld? Heb je affiniteit met wet- en regelgeving en een scherp oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe werkstudent binnen onze Risk & Compliance afdeling!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als je op dit moment een opleiding volgt met een raakvlak aan Compliance, maar ook als je enthousiast wordt van Compliance terwijl je een andere studie volgt, dan ben je meer dan welkom! Het belangrijkste is dat je wilt leren en groeien, jezelf wilt uitdagen en nieuwsgierig bent naar wat dit vakgebied te bieden heeft.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

We zoeken naar iemand die gedreven is, enthousiast wordt van discussies en zich kan storten op een onderzoek. Iemand met een kritische blik, maar die ook een positieve mindset heeft, waarmee je het kantoor verder wilt helpen. Je beschikt over goede mondelinge en vooral schriftelijke communicatieve vaardigheden, maar enigszins kennis van digitale systemen kan zeker geen kwaad. Ook daar zouden we jouw kennis en vaardigheden namelijk in willen zetten!

Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Pels Rijcken. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een biculturele achtergrond.

Als werkstudent Risk & Compliance speel je een cruciale rol in het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving binnen ons kantoor. Je wordt een verbindende factor tussen onze vaste Compliance Officers waarbij je aan de slag gaat in een uitdagende omgeving, waar geen dag hetzelfde is.

Als onderdeel van je werkzaamheden ga jij onder andere onze compliance officers ondersteunen bij de monitoring en evaluatie van het beleid en de voorschriften. Daarnaast heb je een rol in het bijhouden en informeren van het team m.b.t. wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Je wordt onderdeel van een hecht team bestaande uit 7 medewerkers, verdeeld over diverse specialismen op het gebied van Compliance, Know Your Client en IT Security.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wij bieden je een contract voor 24 uur per week bij ons op kantoor, gelegen naast het Centraal Station in Den Haag. Deze uren zijn flexibel in te plannen, zodat je het perfect kan combineren met je studie! In een uitdagende en professionele omgeving kun jij echt een verschil kunt maken door jouw talenten te benutten.

Natuurlijk ontvang je een vergoeding voor je inspanningen en kun je deelnemen aan alle (sociale) activiteiten die ons kantoor te bieden heeft.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Heeft bovenstaande tekst je nieuwsgierig gemaakt en ben je voor 6 maanden beschikbaar? Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je vragen? Neem contact op met senior consultant Taman Autar

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Arlette Walter

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!