Stagiair Finance (32/40 uur per week) –

Stagiair Finance (32/40 uur per week) – Image

Intro (formerly Introductie)

Stagiair Finance (32/40 uur per week)

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Voor de afdeling Finance zijn wij per september 2024 op zoek naar een stagiair!

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Ben jij een ambitieuze student die graag een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van inkoopprocessen binnen de KNVB? Zoek je een stage waarbij je de mogelijkheid krijgt om een onderzoek uit te voeren naar de implementatie van een centrale inkoopafdeling met een duurzaamheidsfocus? Dan is deze stage iets voor jou!

Als stagiair(e) op de afdeling Finance & Control krijg je de kans om een onderzoek uit te voeren naar de haalbaarheid en mogelijke impact van een centrale inkoopafdeling met een duurzame insteek binnen onze organisatie.

Je zal worden begeleid door ervaren collega’s en krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken aan verschillende aspecten van het onderzoek.


Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

 • Het uitvoeren van een analyse van onze huidige inkoopprocessen en -structuren, met aandacht voor duurzaamheidsaspecten;
 • Het identificeren van kansen en uitdagingen die gepaard gaan met de implementatie van een centrale inkoopafdeling met een duurzaamheidsfocus;
 • Het uitvoeren van benchmarking met vergelijkbare organisaties die al een centrale inkoopafdeling hebben geïmplementeerd en/of die duurzaam inkopen reeds hebben geïntegreerd in hun inkoopbeleid;
 • Het opstellen van een onderzoeksrapport met aanbevelingen voor de opzet en uitvoering van een centrale inkoopafdeling met een duurzaamheidsfocus, inclusief een kosten-batenanalyse en risicoanalyse.


Wie zoeken wij?

 • Je volgt een HBO-opleiding of WO-opleiding in de richting van Economie, Bedrijfskunde, Facility management of ander gerelateerd vakgebied;
 • Je bent analytisch;
 • Je zoekt een fulltime stageplaats voor de periode september tot februari.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wat mag je van ons verwachten?

 • Uitdagende stageplek in een professionele maar informele werkomgeving;
 • Begeleiding en gezamenlijk werken aan jouw persoonlijke doelen;
 • Leerzame stage met diverse verantwoordelijkheden;
 • Sporten in de sportschool op de campus;
 • Onboarding programma;
 • Laptop;
 • Stagevergoeding van €300,00 op basis van een fulltime stage en een reiskostenvergoeding als je geen studenten OV-kaart hebt.

Met elkaar maken we er elke dag het leukste en het beste van. Als team, voor het voetbal.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Wekelijks spelen 1,2 miljoen leden maar liefst 31.500 wedstrijden (zaal en veld) bij ongeveer 3.000 verschillende clubs in Nederland. En zijn er 400 duizend vrijwilligers actief op en langs de velden en in de kantines. Met miljoenen supporters wordt er genoten van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie. En samen met nog veel meer voetballiefhebbers vormen we het Oranjelegioen dat de Nederlandse elftallen naar grotere hoogtes juicht!

Voetbal is een sport in beweging. Net als de maatschappij. We zetten ons 24/7 in om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken en te houden. En dat doen we niet alleen. We werken hiervoor samen met betaald voetbalclubs, amateurverenigingen, vrijwilligers, de overheid en maatschappelijke en commerciële partners.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Heb je interesse in de stage en de KNVB? Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer nu’ knop! Je kunt tot uiterlijk 24 mei a.s. reageren. We streven ernaar dat je binnen een week na de sluitingsdatum van ons een inhoudelijke reactie ontvangt. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stephen Arts, Manager Recruitment.

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!