Mozaïk

Studentenvereniging Mozaïk, of beter bekend als SV Mozaïk is de oudste Turkse studentenvereniging gevestigd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. 

De studentenvereniging is in 1995 opgericht door Nederlandse studenten van Turkse komaf en daarmee de oudste Turkse studentenvereniging van Nederland.

Door de jaren heen is SV Mozaïk uitgegroeid tot een waar begrip op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. SV Mozaïk zet zich in om een platform te vormen voor haar leden, dit is dan ook onze visie. Dit doen wij door onderlinge contacten tussen studenten te bevorderen middels activiteiten, omdat naar onze mening de studieperiode meer hoort te zijn dan alleen colleges volgen en tentamens halen.

Wij organiseren jaarlijks een breed scala aan activiteiten waar studenten ongeacht zijn of haar afkomst elkaar kunnen leren kennen zoals diners, borrels en studiereizen. Ook zetten wij ons in om een bijdrage te leveren aan de zelfontplooiing van studenten door educatieve activiteiten te organiseren. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan lezingen, workshops en inhousedagen.

Tot slot vinden wij het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Dit proberen wij te doen door middel van diverse activiteiten, hierbij kan jij bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een inzamelingsactie of door gezamenlijk deel te nemen aan vrijwilligersactiviteiten die worden georganiseerd door verschillende stichtingen.  

Mozaïk Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!