TBI

Over TBI
TBI is een groep van techniek-, bouw- en infra-ondernemingen met hart voor de maatschappij. Twintig bedrijven die samen én los van elkaar de toekomst maken. Die onze leefomgeving op duurzame wijze vernieuwen, inrichten en onderhouden. In 2022 werkten we met meer dan 6.200 collega’s aan woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten.

Wendbare netwerkorganisatie
Elke TBI-onderneming heeft haar eigen cultuur en haar eigen specialistische expertise. Voor ondernemerschap is volop ruimte. Maar de ondernemingen werken ook samen. Met een integrale (project)benadering, op basis van gedeelde kennis, bereiken we toonaangevende resultaten. Deze werkwijze levert veel op: innovatie, slagkracht en synergie. En voor onze collega’s betekent dat de voordelen van een groot concern en het specialisme van een kleine, slagvaardige club.

Groot maatschappelijk hart
Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit, met een Stichting als enige aandeelhouder, diep in de vezels van TBI. Hierdoor kan TBI zich op de lange termijn richten. Dat wordt al sinds jaar en dag in de praktijk gebracht. In de duurzame manier van werken en in bijzondere projecten, voor de samenleving en voor onze eigen collega’s. Bijvoorbeeld met een studiefonds voor kinderen van onze vaste medewerkers en onze Klimaattrein, een fonds en community, bedoeld om vaart te maken op weg naar het Klimaatakkoord van Parijs.

Benieuwd naar de ervaring van de trainees?

TBI Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!