Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, de internationale focus ligt vooral op de food- en agribusiness. We hebben in totaal ongeveer 47.000 werknemers in 40 landen.

IT bij de Rabobank zorgt dat onze particuliere en zakelijke klanten, overal ter wereld, ieder moment van de dag hun bankzaken snel, eenvoudig, maar vooral veilig kunnen regelen. Daarnaast wordt ook de gehele Rabobank Groep met IT-diensten ondersteund. IT bij de Rabobank streeft continu naar een nog meer doelgerichte en efficiënte dienstverlening van onze klanten. Dit vormt een grote uitdaging voor onze IT-ers.

IT bij de Rabobank is anders. Anders dan je denkt. De Rabobank staat midden in de samenleving. Met miljoenen particuliere en zakelijke klanten. Onze dienstverlening wordt ondersteund door ruim 4.000 IT-ers in eigen huis, systemen die 24 uur per dag in de lucht zijn met een state-of-the-art infrastructuur. IT is dan ook de backbone van de Rabobank. Een bank met een eigen visie vanuit een coöperatieve oorsprong.

Continu werkt IT samen met de business aan nieuwe producten en innovatieve oplossingen voor onze klanten. We waren de eerste met Internetbankieren, stonden aan de wieg van iDeal en zijn marktleider in mobiel bankieren. Ons datacenter behoort tot de duurzaamste ter wereld, we hebben wereldwijd het grootste CRM-systeem en zijn de bedenker van de sprekende geldautomaat. Maar ook e-commerce applicaties en webbased programma’s ontwikkelen we zelf. Daarnaast optimaliseert IT ook voortdurend het kernproces van de bank, het betalingsverkeer.

Hieruit blijkt al dat we anders denken en doen. Voor onze IT-ers betekent dit concreet: werk met meer inhoud. De impact van wat je doet op onze organisatie is groot. In multidisciplinaire teams ben je van A tot Z bij projecten betrokken. En je levert een zinvolle bijdrage aan onze drive om zowel nationaal als internationaal toonaangevend te zijn.

Geïnteresseerd geworden? Bekijk hier de vacatures die Global People aanbiedt.

Rabobank Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!