Pon

Over Pon

Mobiliteit brengt je verder. Daar zijn we bij Pon van overtuigd. In 1895 begonnen we als kleinschalig familiebedrijf. Ondertussen zijn we wereldleider in mobiliteitsoplossingen. Met ruim 13.800 ondernemende collega’s zetten we elke dag opnieuw miljoenen mensen en goederen in beweging.

Waar zijn we actief?

Pon bestaat uit meer dan 110 ondernemingen verspreid over ruim 34 landen, op zes continenten. Samen maken we het verschil in mobiliteit en spelen we in op trends als verstedelijking, elektrificatie, duurzaamheid en digitalisering. De sterke merken waarvoor we werken dragen we een warm hart toe. Denk aan de automerken Volkswagen, Audi, SEAT en Porsche die we vertegenwoordigen als auto-importeur. En aan meer dan vijftien hoogwaardige en iconische fietsmerken uit ons portfolio, waaronder Gazelle, Urban Arrow, FOCUS en Santa Cruz. Ook zijn we trots op ons Cat®-dealerschap.

Onze belofte: We move you to a better world

Onze belofte als onderneming is ‘We move you to a better world’. We zijn een familiebedrijf en daarom is Corporate Social Responsibility in ons DNA ingebakken. Onze CSR strategie richt zich op mensen (diversiteit, inclusie, mensenrechten), de planeet (vermindering uitstoot, circulariteit) en vooruitgang (duurzame innovatie). 

Wat diversiteit en inclusie voor ons betekent? We investeren in divers talent en hebben een omgeving gecreëerd waar onze huidige en toekomstige collega’s zich thuis voelen en zichzelf kunnen en mogen zijn. Wij geloven erin dat je pas dan het beste in iedereen naar boven haalt en we op deze manier de beste kwaliteit kunnen leveren voor onze klanten. Onze interne D&I ambassadeurs (collega’s verspreid over de verschillende Pon ondernemingen), komen op regelmatige basis bij elkaar om ervaringen uit te wisselen vanuit de praktijk. Zo helpen we elkaar. De mens staat altijd bij ons centraal. We zijn immers een familiebedrijf.

Welke voorwaarden en voordelen bieden wij?

Elke dag met plezier werken. Dat gunnen we iedereen! Goede arbeidsvoorwaarden dragen daaraan bij. Onze arbeidsvoorwaarden verschillen per onderneming, maar de uitgangspunten zijn altijd hetzelfde: een uitstekend salaris en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Met dat pakket kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld korting krijgen op producten van Pon, gebruikmaken van private lease voordelen of extra verlofdagen opnemen.

Natuurlijk staat jouw gezondheid bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we het Pon Fit-programma dat bij medewerkers een gezonde levensstijl met voldoende beweging, gezond eten en aandacht voor jezelf stimuleert. Ook dragen we bij aan je zorgverzekering, bieden we een gezondheids- en werkplekcheck en hebben we een bedrijfsfysio die voor je klaarstaat.

video thumbnail

Benieuwd naar de mogelijkheden bij onze topwerkgevers, zoals PON? Klik dan hier!

Pon Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!