KNVB

Voetbal is de mooiste sport van de wereld. Geen sport verbindt wereldwijd zoveel uiteenlopende mensen. In Nederland heeft het voetbal ruim 8 miljoen volgers en fans, afkomstig uit alle lagen en groepen in de samenleving. Daarvan zijn er 1,2 miljoen lid van de KNVB. Als voetbalbond organiseren we wekelijks meer dan 30.000 wedstrijden in het betaald voetbal en amateurvoetbal. Met onder meer het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen richten we ons bovendien op de wereldtop én het Oranjegevoel in de straten.

Voetbal is altijd in beweging. We zetten ons 24/7 in om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken en houden. Alles wat we doen komt ten goede aan het voetbal. Dat doen we niet alleen, de KNVB staat volop in de samenleving. Zo werken we samen met de overheid, politiek, maatschappelijke en internationale belangengroepen, mediapartijen en commerciële partners.

“Voetballen doen we met en voor iedereen. Daarom willen we net zo divers zijn als onze leden, fans en partners. Zo kunnen we alle verschillende voetballiefhebbers nóg meer voetbalplezier bezorgen.”

Lijkt het je leuk om bij de KNVB te werken? Bekijk dan hier de vacatures.

Dave Dekker (36) is Manager Partnerships bij de KNVB, maar niet voor lang meer. Per 1 februari is hij aangesteld als de nieuwe Commercieel Directeur van de KNVB waar hij 12 jaar geleden als junior begon. Hij startte zijn loopbaan binnen de tak amateurvoetbal en maakte in 2014 de stap naar de commerciële afdeling. Dave: “Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling binnen de KNVB. En je krijgt de kans om te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt.”

Wat vind je leuk aan het werken bij de KNVB?

Wat ik leuk vind aan het werk hier, is dat ik elke dag een wezenlijke bijdrage lever aan de ontwikkeling van het voetbal in Nederland. Bij de KNVB werken veel verschillende mensen, maar iedereen werkt hier samen aan een gemeenschappelijk doel. Er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling. En je krijgt de kans om te ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Mensen staan open om samen dingen te verbeteren. En het is als voetballiefhebber natuurlijk geweldig als je opeens de bondcoach voorbij ziet lopen! Of wanneer de Nederlandse elftallen weer eens in Zeist zijn.

Waarom werkt de KNVB samen met Global People?

De KNVB is continue opzoek naar jong talent. Het voetballandschap is met 1,2 miljoen leden uiterst divers. Juist daarom is het belangrijk dat bij de KNVB collega’s werken met diverse achtergronden, expertises, ideeën en ervaringen. Wij geloven in de kracht van deze diversiteit en samen tillen we het voetballandschap naar een hoger niveau. Samen met Global People willen we young professionals enthousiast maken voor een loopbaan bij de grootste sportbond van Nederland.

Heb je een tip aan toekomstige collega’s?

Als je bij de KNVB begint, zoek dan zoveel mogelijk collega’s op. Praat met mensen en wees zichtbaar. De KNVB kan best een complexe organisatie zijn, met veel verschillende disciplines en werkvelden. Zoek waar je kan de samenwerking op om dingen nóg beter doen! Dan zijn alle ingrediënten aanwezig om succesvol te zijn binnen de KNVB.

video thumbnail
video thumbnail

KNVB Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!