Global People

Door samenwerking de kracht van diversiteit in de samenleving als hefboom inzetten om in de top van het bedrijfsleven een cultuur voort te brengen waarin ieder talent zich welkom voelt. 

Een cultuur waarin zichtbare en onzichtbare verschillen er mogen zijn, waarin men openstaat voor andere opvattingen en waarin multi etniciteit wordt gezien als een kans.

Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en professionals verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Onze leden zijn talentvolle studenten en professionals van junior tot senior niveau die wij graag helpen om hun ambities en dromen waar te maken op weg naar het bedrijf als realistische afspiegeling van de maatschappij.

Ben jij geïnteresseerd? Bekijk hier de vacatures die Global People aanbiedt.

Global People Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!