FranklinCovey

Over FranklinCovey

Onze missie is om diepgaande impact te maken op de manier waarop miljoenen mensen leven, werken en hun doelen realiseren. 

Wij helpen organisaties resultaten behalen waarvoor collectief gedragsverandering nodig is. Alles wat we doen, is erop gericht om onze klanten succesvol te laten zijn op de volgende vier gebieden:

  • Het ontwikkelen van uitstekende leiders op elk niveau;
  • Het bijbrengen van eigenschappen van effectiviteit bij elk individu;
  • Het bouwen aan een inclusieve cultuur gebaseerd op vertrouwen;
  • Het gebruiken van een gemeenschappelijk uitvoeringskader om de belangrijkste doelen te bereiken.

Wanneer organisaties met ons samenwerken, veranderen mensen hun gedrag – zowel individueel als collectief – op een manier die grote impact heeft. Samen lossen ze de belangrijkste problemen van hun organisatie op en bereiken ze baanbrekende resultaten. Blijvende gedragsverandering gaat van binnen naar buiten: het begint met wie je bent en hoe je de dingen ziet. Dit vertaalt zich in hoe je anderen leidt en betrokkenheid creëert. Onze content, gebaseerd op universele principes van effectiviteit, is ontworpen om mensen te helpen zowel hun mindset als hun gedrag te veranderen. We combineren krachtige content met een team van experts en een platform voor gedragsverandering.

Werken bij FranklinCovey

Onze waarden die wij ook echt leven zijn:

  • De hele mens: We omarmen de eigenheid en diversiteit van ieder individu en koesteren een cultuur van inclusie.
  • De principes die we uitdragen: We geloven in universele principes van effectiviteit en streven ernaar deze zelf in de praktijk te brengen.
  • Blijvende impact voor de klant: We zijn zeer betrokken met onze klanten en helpen hen hun ambities te realiseren.
  • Het streven naar groei: We gaan voor betekenisvolle groei — als individu en als organisatie.

Uiteraard bieden we je veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van onze programma’s.

Ons kantoor

FranklinCovey Benelux telt nu ongeveer 50 medewerkers en groeit de komende jaren verder door. Werken gebeurt vanuit huis en vanuit ons kantoor Leerhotel het Klooster in Amersfoort. Ook werk je samen met FranklinCovey in de Verenigde Staten en partners in ons internationale netwerk.

Wij ondersteunen klanten op het thema diversiteit en inclusie en ook wijzelf willen als organisatie een diverse en inclusieve organisatie zijn. Wij omarmen een open en veilige werksfeer, waarin je veel vertrouwen en vrijheid krijgt. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt en dat je mag zijn wie je bent, ongeacht je leeftijd, achtergrond, gender, beperking of chronische ziekte, van wie je houdt en wat je gelooft.

Enthousiast geworden? Bekijk hier de vacatures die Global People aanbiedt.

Waarom samenwerken met Global People?

Wij ondersteunen klanten op het thema diversiteit en inclusie. Ook wijzelf willen als organisatie een diverse en inclusieve organisatie zijn en werken daarom samen met Global People. Wij omarmen een open en veilige werksfeer, waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Daarom willen wij iedereen uitnodigen om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, achtergrond, gender, beperking of chronische ziekte, van wie je houdt en wat je gelooft.

FranklinCovey Image
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!