Medewerker Knowhow/ Informatiespecialist – 's-Gravenhage

Medewerker Knowhow/ Informatiespecialist – 's-Gravenhage Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Knowhow/Informatiespecialist (32-40 uur). Heb je ervaring op juridisch knowhow gebied en kennen diverse kennis- en zoeksystemen geen geheimen voor jou? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Als Medewerker Knowhow/Informatiespecialist ga je aan de slag bij ons Knowledge Centre, een onderdeel van de afdeling Knowledge and Commercial Services. Het Knowledge Centre bestaat uit de bibliotheek, professional support lawyers en het archief. In deze functie draag je zorg voor een goede toegankelijkheid/metadatering van de opgenomen bestanden en documentatie in de kennissystemen van Pels Rijcken.

Je ondersteunt advocaten bij zoekvragen in Legal Intelligence en intranet en bent verantwoordelijk voor het niet-technische onderhoud van intranet. Je ontwikkelt in samenwerking met de bibliotheek de juiste informatieprofielen en koppelt externe bronnen met de informatiebehoefte van de advocaten en professional support lawyers.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de infrastructuur van de verschillende kennis- en informatiesystemen samen met onze afdeling ICT.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel vrijheid. Er is een open bedrijfscultuur waar advocaten en professionals met elkaar samenwerken om het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Uiteraard krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen

Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Pels Rijcken. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een biculturele achtergrond.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed, zoals een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas OV), diverse thuiswerkfaciliteiten en een aantrekkelijke pensioenregeling. Daarnaast organiseren wij regelmatig (sociale) activiteiten, waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Wat is jouw achtergrond?

De kandidaat die wij zoeken heeft HBO werk- en denkniveau in een juridische richting aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van kennis- en informatiemanagement. Of een informatiespecialist met affiniteit met de juridische dienstverlening en bij voorkeur enige ervaring op een advocatenkantoor en met bibliotheek- en kennissystemen.

Je bent dienstverlenend ingesteld en haalt plezier uit de samenwerking met anderen. Ook zelfstandig werken gaat jou echter goed af. Je signaleert knelpunten en handelt hiernaar. We vinden het belangrijk dat je naast zeer goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ook goede redactionele vaardigheden beheerst.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Interesse in deze vacature? Solliciteer direct via de button! Vragen? Neem contact op met senior consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Arlette Walter

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!