Medewerker HR – 's-Gravenhage

Medewerker HR – 's-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Voor de afdeling People Development zijn wij per direct op zoek naar een medewerker HR (0.8 – 1.0 fte).

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als medewerker HR ben je werkzaam binnen het team People Development (13 collega’s).

Wat ga je doen? (formerly Functie)

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van alle administratie op het gebied van personeel, zoals: in- en uitdiensttredingen, ziekte en pensioen. Daarnaast beantwoord je HR gerelateerde vragen van medewerkers en leidinggevenden.

Ook het ondersteunen bij de salarisadministratie behoort tot je werkzaamheden, waarbij je samen met de salarisadministrateur zorgdraagt voor een juiste, tijdige en volledige verwerking en uitbetaling van de salarissen. Andere werkzaamheden zijn:

  • het opstellen en/of verder vormgeven van presentaties, conceptcontracten en conceptbrieven;
  • het bijhouden van en aanleveren van managementinformatie;
  • het aanpassen en optimaliseren van werkprocessen/systemen in het geval van gewijzigde wet- en regelgeving.

Kortom, als medewerker HR vorm je een centrale en onmisbare schakel binnen het team van People Development.


Wat is jouw achtergrond?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een relevant vakgebied, zoals HRM;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van HR administratie (en salarisadministratie);
  • Je beschikt over uitgebreide kennis van Excel;
  • Je hebt een brede maatschappelijke interesse; Je bent proactief, stressbestendig en integer;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd;
  • Je beweegt je makkelijk binnen een zakelijke werkomgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Pels Rijcken. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een biculturele achtergrond.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Wij bieden een uitdagende en zelfstandige rol binnen een gezellig en collegiaal team. Er is een open bedrijfscultuur waar advocaten en professionals met elkaar samen werken om het beste resultaat voor de cliënt te behalen. Uiteraard krijg je de gelegenheid tot het volgen van interne en externe trainingen om je als persoon en op het HR-vakgebied te blijven ontwikkelen.

Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas OV), diverse thuiswerkfaciliteiten en een aantrekkelijke pensioenregeling. Daarnaast organiseren wij regelmatig (sociale) activiteiten, waarbij je jouw collega’s beter leert kennen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.


Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de button hieronder! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze senior consultant: Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Arlette Walter

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!