okt 15, 2021

Van Global People naar een droombaan!

Van Global People naar een droombaan! Image

Raoul Djabarkhan, oud-medewerker van Global People, heeft met behulp van ons een nieuwe uitdaging gevonden als HR-medewerker! Lees hieronder zijn verhaal:

Een aantal maanden geleden las ik over de naamswijziging van mijn oude werkgever Young Global People naar Global People en ik dacht: wat goed en mooi, dat zij net als ik, aan het groeien zijn! Ik vond het leuk om te zien dat ook ik nu in de doelgroep pas en was benieuwd of zij een leuke vacature voor mij zouden hebben.

Nou die mooie vacature die kwam er… als HR-man, zoals Melvin Tjoe Nij dat zo mooi zei toen ik voor hem werkte als recruiter.

Sinds 1 juli ben ik werkzaam voor de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam als HR-medewerker. Een functie waarin ik al mijn talenten kwijt kan, voor mij een perfecte match! Alhamdulillah! Mijn Global People netwerk heeft mij 2 banen opgeleverd en een huis. Een geweldig grote impact voor mij en mijn gezin. Het belang van een goed en sterk netwerk valt daarom niet te onderschatten.

Dus sluit je aan bij Global People en wellicht bemiddelen zij jou ook aan jouw droombaan… voor nu of voor in de toekomst!  Special thanks gaat ook uit naar Buket Izmir, die de match heeft gemaakt en bemiddeling soepel heeft laten verlopen. We spreken elkaar nog steeds, dus de nazorg is ook goed verzorgd.

Keep up the good work team Global People!

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!