jul 22, 2017

Andres Samuel start als interim Zakelijk Bankieren bij Welten

Andres Samuel start als interim Zakelijk Bankieren bij Welten Image

Andres Samuel Geson Samudio is een 26 jarige Nederlandse Curacaoënaar. Hij studeerde International Business Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Zijn eerste kennismaking met YGP was op de carrièrebeurs. “De medewerkers zijn multicultureel, het geeft een gevoel van begrip in je wensen.” 

Hij beschrijft zichzelf als internationaal, gediciplineerd en gedreven. “Ik ben onderaan begonnen als vroege schoolverlater, mijn drive heeft mij gemotiveerd mijn opleiding af te maken” zegt hij. Andres besloot om zich aan te melden voor een versnelde HBO opleiding. Hij kreeg te horen dat de statistieken voor mensen van zijn etnische afkomst niet positief zijn over het afronden van de versnelde opleiding. Gedreven en gemotiveerd om iets van zijn leven te maken gebruikte hij dezelfde statistieken als brandstof. Zijn motto is dan ook “niet klagen maar dragen”. Hij heeft lef, neemt risico’s en wil te allen tijde vooruitgang boeken.  

Via Global People heeft hij zich aangemeld voor de inhousedag van Welten. Op deze dag heeft hij assertiviteit getoond door de coördinatoren te benaderen en apart te spreken, beter inzicht in de baan te krijgen en tevens zijn sterke voorkeur voor de branche aan te geven. Het was dan ook gelijk raak bij Welten. Vier dagen na de inhousedag is hij begonnen als Interim Zakelijk Bankieren en draagt hij verantwoordelijkheid voor het uitbrengen van advies over verzekeringen, type rekeningen en andere financiële aspecten van ondernemen. Een mooi succesverhaal! 

Wil jij ook via Global People direct in contact komen met de recruiters van topbedrijven? Ga voor informatie over de werving- en selectie events naar de evenementenpagina.  

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!