dec 02, 2022

Multiculturele rolmodellen schitteren tijdens de Global People Awards!

Multiculturele rolmodellen schitteren tijdens de Global People Awards! Image

“Kracht, verbondenheid en inspiratie!”

Noordwijk, 26 november 2022 – Global People, het grootste cultureel-diverse recruitmentplatform van Nederland, heeft op 26 november voor de 17e keer een award uitgereikt aan de beste multiculturele Manager, Entrepreneur en Rising Star van Nederland.

Het doel van de verkiezing is om vanuit kracht rolmodellen met verschillende culturele achtergronden zichtbaar te maken en een duidelijke boodschap af te geven: “Geloof in jezelf en volg je dromen.” De awards zijn uitgereikt op 26 november tijdens een feestelijk gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Winnaars

Rising Star: Mahmut Mazlum, is eigenaar van Maza design waar hij de volledige online marketing doet voor zijn klanten. Hij is afgelopen jaar uitgeroepen tot student van het jaar en zet zich met Motivatie voor School in om (on)bekende Nederlanders te motiveren voor hun studie.

Manager: Meryem el Bouyahyaoui geeft als Directeur Informatiemanagement van het CIBG; dé uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van VWS, leiding aan 220 IT professionals. Samen met hen maakt ze de wereld elke dag een beetje beter door relevante informatie te geven aan het zorgveld.

Entrepreneur: Mariam Talhoui is eigenaar van Second Home Kinderopvang. De grootste kinderopvang van Almere met 12 succesvolle vestigingen, 122 mensen in dienst en waar dagelijks 800 kinderen per dag opgevangen worden. Een uniek concept met o.a. haal-en brengservice, verse maaltijden en vele sportactiviteiten die worden aangeboden.

Overige finalisten

In de finale stonden verder: Yasmina Khababi, eigenaar van Freshtable (een maaltijdbezorging bedrijf dat sociale inclusie en duurzaamheid met elkaar verbindt), Philip Schemmekes, eigenaar van Triple Threat (één van de grootste jongerenorganisaties in Haarlem & omstreken), Hilary Richters (Director afdeling Forensic van Deloitte en verantwoordelijk voor het Digital Ethics team), Noraly Soedito (MT lid van de afdeling Financial Restructuring & Recovery bij ABN AMRO) Mohammed Chahid, eigenaar van Max pro x MOHI (haarstyling tools en haircare producten) en Edson Sabajo, eigenaar van het Nederlandse streetwear merk Patta. 

Dromen voeden

“Geloof in jezelf en volg je dromen.” Dat is de boodschap die door alle negen finalisten duidelijk werd uitgedragen. Een boodschap aan jongeren van verschillende komaf om te laten zien dat hun verhaal er ook toedoet en dat hun droom ook werkelijkheid kan worden. De negen finalisten zijn de rolmodellen die missen in de media en bieden dat stukje representatie dat Nederland heel erg nodig heeft.

Noot voor redactie

Voor meer informatie, interview-aanvragen en additioneel beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Melvin Tjoe Nij, bereikbaar via 06 53300685 / melvin@globalpeople.nl

Foto’s en video’s

Bekijk de foto’s via volgende link: https://flic.kr/s/aHBqjAhekX.

Bekijk de video’s van alle finalisten via: https://bit.ly/3gQgc8H

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!