jun 10, 2021

Global People Awards 2018 – Payam Djavdan

Global People Awards 2018 – Payam Djavdan Image

Payam Djavdan is geboren en getogen in Iran. Hij was 12 toen de revolutie in Iran begon. Hij behaalde zijn VWO diploma in Tehran (gemiddelde eindcijfer 19,87 uit 20) maar moest samen met zijn ouders zijn geboorteland verlaten toen hij 19 was. Na 10 maanden in Pakistan kwam hij als vluchteling aan in Nederland. Hij leerde de Nederlandse taal in 3 maanden en begon zijn studie Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft. Hij rondde zijn studie af in 4,5 jaar (eindrapport cijfer 9). 

Payam is nu een professioneel doorgewinterde leider met meer dan 25 jaar werkervering in grote organisaties in verschillende domeinen (Consultancy, Marketing, Productmanagement, Retail Banking, Aerospace en IT). Payam is een van de grondleggers van “Agile Way of Working” bij ING in Nederland, het model wat nu wereldwijd door meeste multinationals wordt gekopieerd. Hij is in februari 2017 benoemd als “Global Transition Lead” voor de implementatie van “One Agile Way of Working” voor ING wereldwijd. Payam is nu werkzaam als Associate Director bij Boston Consulting Group.

video thumbnail
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!