Junior Recruiter – 's-Gravenhage

Junior Recruiter – 's-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Ben je (bijna) afgestudeerd en lijkt het je leuk om jong juridisch talent te werven? Dan is deze vacature een mooie eerste stap in je HR loopbaan. Voor de afdeling People Development zijn wij per direct op zoek naar een fulltime junior recruiter.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als junior recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven van talentvolle advocaten. Je bent het ‘visitekaartje’ van Pels Rijcken op de arbeidsmarkt.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Wat ga je doen?

Samen met het recruitmentteam (4 collega’s) organiseer je vele interne en externe wervingsevenementen, zoals de jaarlijkse masterclass.

Ook ontwikkel je nieuwe aansprekende activiteiten om met de doelgroep in contact te komen. Je bent het aanspreekpunt voor studie- en studentenverenigingen en woont in die hoedanigheid vele externe recruitmentactiviteiten bij. Bovendien voer je selectiegesprekken met potentiële studentstagiaires en werkstudenten. Kortom; een uitdagende, verantwoordelijke en veelzijdige functie.


Wat is jouw achtergrond?

  • Je hebt een universitaire studie afgerond (WO-rechten is een pre)
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring; Je bent enthousiast en ondernemend
  • Je bent een organisatietalent en pro-actief
  • Je bent flexibel en representatief
  • Je bent stressbestendig.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Direct vanaf het moment dat je start als junior recruiter krijg je veel verantwoordelijkheid, maar uiteraard word je ook begeleid door ervaren collega’s. Pels Rijcken heeft een informele en open bedrijfscultuur. Je krijgt een zelfstandige rol in een zeer collegiaal team.

Daarnaast krijg je de gelegenheid tot het volgen van externe trainingen om je als persoon en op het recruitment vakgebied te blijven ontwikkelen. We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas OV), en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Daarnaast organiseren wij regelmatig (sociale) activiteiten, waarbij je jouw collega’s beter kunt leren kennen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten.

Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd.

Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de button hieronder! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Senior Recruitmentconsultant: Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Arlette Walter

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!