jun 03, 2024 HRM Vacatures

Consultant – Amstelveen

Consultant – Amstelveen Image

Intro (formerly Introductie)

Ben jij een (hr) professional die ervan geniet mensen en organisaties een stap verder te brengen? Dan zoeken we jou als Consultant bij ons jonge recruitment label.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

HR finders is een zelfstandig label onder de vlag van Bureau Blaauw. HR finders wil ‘the next generation’ hr-professionals begeleiden naar hun 2de of 3de loopbaanstap en heeft voor meer ervaren hr-professionals uitdagende tactisch/operationele hr-posities in haar portfolio. HR finders groeit hard en daarom zoeken we jouw energie en expertise om dit label te laten groeien naar de volgende fase.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

In de functie van consultant bij HR finders ben je dagelijks in contact met (potentiële) opdrachtgevers en kandidaten. Je adviseert en denkt mee, bijvoorbeeld over de situatie op de hr-arbeidsmarkt, de invulling van het gezochte profiel en de samenstelling van een divers team. Je zoekt de juiste professionals en helpt met het maken van de juiste keuzes (voor opdrachtgevers en kandidaten) om de ideale match te realiseren.

Met kandidaten kijk je naar passende vervolgstappen op korte termijn, maar ook naar hun loopbaanontwikkeling op lange termijn. Waar hun kracht en energie ligt en in welke omgevingen ze echt toegevoegde waarde brengen. Je helpt bij de organisatie van events om hr-professionals met elkaar in contact te brengen, te inspireren en te informeren over actuele hr-thema’s. Zo bouw je mee aan de groei van de HR finders talentpool.

Via verschillende kanalen werf je passende kandidaten en voer je selectie interviews uit voor lopende opdrachten. Je coördineert het hele searchproces en begeleidt en adviseert kandidaten en opdrachtgevers tijdens het proces zodat de beste match gemaakt wordt. Ook na plaatsing blijf je in contact met opdrachtgevers en kandidaten en volg je de ontwikkeling van de door jou geplaatste kandidaten.

Bestaande en potentiële opdrachtgevers overtuig je van de toegevoegde waarde van HR finders. Je legt uit waarom het efficiënter en effectiever is om de werving van hr-professionals exclusief over te laten aan HR finders. Ook denk je mee over de marketing en communicatie van het label en zorgt voor herkenbaarheid en bekendheid in de markt.

In deze rol is er alle ruimte om ondernemend te zijn en initiatief te nemen. Je werkt daarbij nauw samen met collega’s, hebt ambitie en gaat voor mooie resultaten. Je geniet ervan mensen en organisaties aan je te binden en je werkt bewust aan warme relaties. Daarbij leg je makkelijk contact, ben je open en luister je goed.

In deze functie werk je direct samen met de managing consultant, de junior consultant én maak je gebruik van de energie, de ervaring en het netwerk van de collega’s van Bureau Blaauw. Je hebt directe invloed en inbreng op de toekomst van het bureau.


Jouw profiel

• HBO/WO werk- en denkniveau en bij voorkeur hr én recruitment ervaring

• Je schrijft makkelijk en je gebruikt in alle communicatie de ‘tone of voice’ van jouw doelgroep

• Je hebt interesse in mensen en specifiek in de doelgroep

• Je bent nieuwsgiering en kijkt graag in de keuken van verschillende organisaties; in het bedrijfsleven of bij maatschappelijke organisaties en van scale-ups tot grote corporates

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

• Salaris op basis van achtergrond en ervaring tussen de € 4.500, – en € 6.000, – bruto per maand op basis van 40 uur per week én een interessante bonus (maximaal 2 maandsalarissen

• Reiskostenvergoeding

• Een unieke kans om de koers en het succes van HR finders mee te bepalen

• Veel vrijheid en ruimte om je werk in te richten en mee te denken over creatieve manieren om een uitdagende kandidatenmarkt te bewerken

• Je kan tussen de 32-40 uur per week (hybride) werken

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

HR finders is onderdeel van Bureau Blaauw dat al meer dan twintig jaar een toonaangevende specialist is in search en interim bemiddeling van HR management/directie en – specialistenfuncties. HR finders bemiddelt “the next generation” HR-professionals die toe zijn aan hun 2e of 3e loopbaanstap en meer ervaren hr-professionals in tactisch/operationele posities. Van generalist tot specialist bij werkgevers in allerlei branches in heel Nederland.

Dankzij onze passie voor het vak, onze expertise op het gebied van hr én ons uitgebreide netwerk kunnen we snel een duurzame match maken tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Omdat we het belangrijk vinden om te werken aan duurzame contacten kunnen kandidaten en opdrachtgevers bij ons rekenen op een persoonlijke aanpak.

Dat we de opdrachtgever en de kandidaat goed leren kennen is essentieel in onze dienstverlening. Omdat professionals goed begeleid moeten worden in hun loopbaan onderscheidt HR finders zich door het aanbieden van kwalitatief loopbaanadvies en uitstekende begeleiding in hun procedures. Onze opdrachtgevers hebben aan ons een vertrouwde partner die snel kan schakelen.

Samen bedienen HR finders en Bureau Blaauw de hele hr-markt op een kwalitatieve en onderscheidende manier. Onze consultants komen allemaal zelf uit het hr-vak. Daardoor begrijpen wij onze opdrachtgevers en kandidaten goed en hebben we een zeer groot en relevant netwerk in heel Nederland opgebouwd.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Ben jij de consultant met uitstekende relationele vaardigheden die wij zoeken? Solliciteer direct!

Vragen? Neem contact op met senior consultant Taman Autar. 

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Taman Autar +31 6 148 611 91

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!