Campaigner – Amsterdam

Campaigner – Amsterdam Image

Intro (formerly Introductie)

Onderstreep jij onze missie, namelijk een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie? Ben jij een campagnestrateeg in hart en nieren met uitstekende projectmanagement skills? Dan zijn wij op zoek naar jou als Campaigner!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als campaigner werk je in het kern van ons campagneteam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onze campagnes, de strategie, de doelen en onze activiteiten. Je werk is divers en projectmatig. Het varieert van gesprekken met bedrijven naar het realiseren van reclames tot het opzetten van jarenlange campagnes. Je bent daadkrachtig, scherp en gemotiveerd om de dieren te helpen.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Wat ga je doen? 

 • Als onderdeel van het team diverse campagnes ontwikkelen, uitvoeren en aanscherpen;
 • Campagne werkzaamheden, zoals: Campagne strategie uitzetten en bewaken; Acties bedenken en (laten) uitvoeren; Betrekken van media; Reclame-uitingen ontwikkelen; Gesprekken met bedrijven voeren;
 • Aansturen van diverse freelancers (bij senior-werkervaring)

Wat breng je mee?

Je bent een actievoerder in hart en nieren, gedreven en resultaatgericht. Projectmanagement gaat je goed af. Je bent voorwaarts, initiatiefrijk, collegiaal en innovatief. Je hebt graag je feiten op een rijtje en vindt het leuk om campagnes van a tot z uit te voeren. Affiniteit met taal en beeld is een pré.

Kennis over de vee-industrie, communicatie of de retail is een pré. Je hebt een aantal jaar werkervaring in het opzetten en uitvoeren van langlopende campagnes en korter lopende projecten, bijvoorbeeld bij een NGO of een marketingbureau. Ervaring met het leiden van grote projecten en het aansturen van meerdere freelancers is een pré.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

 • De mogelijkheid om je binnen een bevlogen, hecht team in te zetten om dieren een beter leven te geven;
 • Een werkweek van 32 of 36 uur;
 • Een professionele werkomgeving die zelfsturing en kwaliteit stimuleert en ondersteunt;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de bedoeling om een langlopende arbeidsrelatie aan te gaan.
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.119,- en € 4.252,- op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een goed pensioen
 • Een opleidingsbudget (10% van het salaris)
 • Religieonafhankelijke vrije dagen

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Wakker Dier strijdt voor een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie. Alert optreden en onophoudelijke inzet maken ons gehoord en gevreesd binnen de voedingsindustrie. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen.

We rusten namelijk niet tot alle dieren in de Nederlandse veehouderij met respect worden behandeld. We zijn trots op onze professionele organisatie, waarmee we onafhankelijk en subsidievrij constant (media)aandacht generen voor deze vergeten dieren, met de hulp van onze 34.000 donateurs.


Diversiteit en Inclusie

Als activistische en zelflerende organisatie, streeft Wakker Dier naar een inclusieve organisatiecultuur, waarin iedereen zich welkom voelt. Werken in divers samengestelde teams waarbinnen verschillende talenten, achtergronden en perspectieven worden weerspiegeld maakt ons werk leuker en innovatiever. Wij zien voor deze functie een enorme meerwaarde in een kandidaat met een andere achtergrond en ervaring, die met een frisse en open blik naar onze organisatie kijkt. Wij moedigen je dan ook aan om te solliciteren, ook als je nog niet helemaal op de hoogte bent van onze wereld.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Ben jij de campaigner die wij zoeken? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Senior Recruitment Consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Taman Autar +31 6 148 611 91

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!