Campaigner – Amsterdam

Campaigner – Amsterdam Image

Intro (formerly Introductie)

Onderstreep jij onze missie, namelijk een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie? Vind je het leuk om communicatie-uitingen te (laten) maken? Van social media content tot krant en van infographic tot direct mail? Dan zijn wij op zoek naar jou als Art Director!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

We zijn op zoek naar een creatieve collega die ons helpt bij het maken van diverse uitingen voor onze achterban en campagnes voor het grote publiek. Je bent een behendig ontwerper die een huisstijl kan vertalen naar een breed scala aan uitingen. Je ontwikkelt uitingen zoals brochures, nieuwsbrieven, fotografie, advertising en social media content. Daarnaast assisteer je collega’s waar nodig bij het uitzetten van creatieve opdrachten. Je bent trots op je ontwerpen, die niet alleen aantrekkelijk maar ook effectief zijn. Je vindt het belangrijk dat je werk resultaat boekt. En natuurlijk is je hart voor dieren terug te zien in je eigen consumptiepatroon.

Wij zien voor deze functie een enorme meerwaarde in een kandidaat met een andere achtergrond en ervaring, die met een frisse en open blik naar onze organisatie kijkt. Wij moedigen je dan ook aan om te solliciteren, ook als je opleiding en ervaring niet perfect aansluiten bij onze wensen

Wat ga je doen? (formerly Functie)

Als hands on art director sta je je collega’s bij met raad en daad. Bij Wakker Dier werken we met in totaal 28 collega’s aan allerlei wakker schuddende, juridische en fondsenwervende campagnes. We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met collega’s te werken aan projecten; van direct mailing tot het onderhouden van onze uitgebreide beeldbank of het maken van social media content.


Wat ga je doen?

• Je zorgt ervoor dat alles wat we naar buiten brengen, gezien mag worden;

• Je begeleidt het ontwerp- en productieproces en bewaakt daarbij ons merk;

• Samen met je collega’s van campagne en fondsenwerving zorg je voor impactvolle communicatie;

• Je helpt collega’s bij het opstellen van briefings, bij conceptontwikkeling en in de productie.

•Je werkt met betrokken en professionele freelance creatieven, maar steekt ook graag zelf je handen uit de mouwen;


Wat breng je mee?

Het werk is zeer divers en varieert van het opmaken van brieven, tot het meedenken over tv-commercials. Daarom is de combinatie van visie én praktische ontwerpvaardigheden essentieel. Verder herken je je in de onderstaande punten:

• Je bent ervan overtuigd dat een sterke en eenduidige communicatiestijl noodzakelijk is om als organisatie te kunnen excelleren.

• Je voelt je verantwoordelijk om de kwaliteit van creatieve uitingen te bewaken en verder te verhogen.

• Je vindt het leuk om collega’s te helpen en samen tot het beste resultaat te komen.

• Je hebt affiniteit en ervaring met de creatie van social media content.

• Je bent proactief, initiatiefrijk en goed in plannen en organiseren.

• Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie vormgeving/design en bent bedreven in de diverse Adobe Creative Suite programma’s.

• Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring in een creatieve rol binnen een professionele omgeving.

• Ervaring met video editing is een pre

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

  • De mogelijkheid om je binnen een bevlogen, hecht team in te zetten om dieren een beter leven te geven;
  • Een werkweek van 32-36 uur;
  • Een professionele werkomgeving die zelfsturing en kwaliteit stimuleert en ondersteunt;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met de bedoeling om een langlopende arbeidsrelatie aan te gaan.
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.415 en € 3.982,- op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een goed pensioen
  • Een opleidingsbudget (10% van het salaris)
  • Religieonafhankelijke vrije dagen

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Wakker Dier strijdt voor een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie. Alert optreden en onophoudelijke inzet maken ons gehoord en gevreesd binnen de voedingsindustrie. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen.

We rusten namelijk niet tot alle dieren in de Nederlandse veehouderij met respect worden behandeld. We zijn trots op onze professionele organisatie, waarmee we onafhankelijk en subsidievrij constant (media)aandacht generen voor deze vergeten dieren, met de hulp van onze 34.000 donateurs.


Diversiteit en Inclusie

Als activistische en zelflerende organisatie, streeft Wakker Dier naar een inclusieve organisatiecultuur, waarin iedereen zich welkom voelt. Werken in divers samengestelde teams waarbinnen verschillende talenten, achtergronden en perspectieven worden weerspiegeld maakt ons werk leuker en innovatiever. Wij zien voor deze functie een enorme meerwaarde in een kandidaat met een andere achtergrond en ervaring, die met een frisse en open blik naar onze organisatie kijkt. Wij moedigen je dan ook aan om te solliciteren, ook als je nog niet helemaal op de hoogte bent van onze wereld.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Ben jij de art director die wij zoeken? Solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Senior Recruitment Consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Taman Autar +31 6 148 611 91

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!