Adviseur Recruitment & Employer Branding – Zeist

Adviseur Recruitment & Employer Branding – Zeist Image

Intro (formerly Introductie)

Maak jij gemakkelijk contact met mensen? Ben jij gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het Nederlandse betaald voetbal? Voor onze KNVB Expertise afdeling zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Er werken bij de KNVB 500 vaste medewerkers en 350 oproepkrachten. De afdelingen houden zich onder andere bezig met het organiseren van de voetbalcompetities, het adviseren van clubs, het organiseren van grote evenementen voor de nationale elftallen en de TOTO KNVB beker tot aan het verder ontwikkelen van het voetbal en het opleiden van coaches. Het is belangrijk dat onze teams bestaan uit gemotiveerde medewerkers met verschillende expertises, ervaringen en achtergronden die elke dag klaar staan om het voetballandschap naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je doen? (formerly Functie)

KNVB Expertise is het kennis- en innovatiecentrum van en voor het Nederlandse betaald voetbal en is in 2008 opgericht op initiatief van de KNVB, Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en FBO. Ons team (in totaal 6 collega’s) ondersteunt betaald voetbalorganisaties (BVO’s) bij het ontwikkelen van hun bedrijfsvoering. Onze ondersteuning richt zich op de bedrijfsmatige kant van de BVO, met focus op vakgebieden als marketing, commercie, financieel management en organisatie-inrichting. Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van deze dienstverlening. Net als wij ben je gemotiveerd om vanuit bedrijfsmatig perspectief een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het Nederlandse betaald voetbal.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

 • Je bent initiator, eigenaar en projectleider van diverse KNVB Expertise-projecten. Voorbeelden hiervan zijn de financiële benchmark, het fan- en partnershiponderzoek en opleidingsprogramma’s zoals de UEFA Certificate in Football Management;
 • In jouw functie is een breed netwerk essentieel. Je bent een vertrouwd gesprekspartner voor medewerkers en directieleden van BVO’s en van de verschillende entiteiten in het betaald voetbal;
 • Je bent verantwoordelijk voor onze database en voert op basis daarvan financiële en commerciële analyses uit, je presenteert de inzichten aan BVO’s;
 • Je werkt mee aan strategische projecten die ten goede komen aan de gehele bedrijfstak betaald voetbal;
 • Je onderhoudt relaties met onderzoeksbureaus en specialisten die hun kennis inbrengen in onze activiteiten;
 • Je ontwikkelt en organiseert bijeenkomsten, workshops en congressen voor clubmedewerkers, -management en -directie;
 • Je houdt nieuwe ontwikkelingen in de markt goed in de gaten, verzamelt feedback bij de BVO’s over onze dienstverlening en vertaalt dit naar nieuwe activiteiten.Wie zoeken wij:

 • Je hebt een afgeronde academische opleiding in bijvoorbeeld bedrijfskunde, economie of finance;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur heb je ook een netwerk in het betaald voetbal;
 • Je bent iemand die makkelijk contact legt met anderen en die houdt van aanpakken;
 • Je bent bedreven met Microsoft Office programma’s als Excel, Powerpoint en Power BI.


Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en salariëring. Het salaris van deze functie is circa € 3.800,- bruto per maand, conform KNVB schaal 9 van de cao sport.

We werken bij de KNVB flexibel en geven onze collega’s de ruimte een goede werk/privé balans te creëren. Je krijgt 24 vakantiedagen (op fulltime basis) en aanvullend hierop twee weken aan het einde van het jaar (we zijn de periode van kerst en oud & nieuw gesloten). We hebben jaarlijks een vakantietoeslag en een 13e maand.

Maar bovenal bieden we een professionele, gezellige, sportieve en informele werkomgeving. We zijn gedreven en hebben veel focus binnen de lijnen. Maar houden natuurlijk ook van die welverdiende derde helft. Zo vieren we samen de successen van onze Oranjeteams (in en buiten het stadion), sluiten we met elkaar de competitie af en worden vanuit onze personeelsvereniging verrassende activiteiten georganiseerd. Uiteraard vinden we een gezonde levensstijl ontzettend belangrijk. Daarom worden er wekelijks op de KNVB Campus en in de omliggende bossen verschillende activiteiten georganiseerd voor alle collega’s. We hebben bovendien heerlijke gezonde gerechten in de kantine (uiteraard ook een broodje bal) en elke dag vers fruit.)

Met elkaar maken we er elke dag het leukste en het beste van. Als team, voor het voetbal.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Voetbal is de mooiste sport van de wereld. Geen sport verbindt wereldwijd zoveel uiteenlopende mensen. In Nederland heeft het voetbal ruim 8 miljoen volgers en fans, afkomstig uit alle lagen en groepen in de samenleving. Daarvan zijn er 1,2 miljoen lid van de KNVB. Als voetbalbond organiseren we wekelijks meer dan 30.000 wedstrijden in het betaald voetbal en amateurvoetbal. Met onder meer het Nederlands elftal en de Oranje Leeuwinnen richten we ons bovendien op de wereldtop én het Oranjegevoel in de straten. Voetbal is altijd in beweging. We zetten ons 24/7 in om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken en houden. Alles wat we doen komt ten goede aan het voetbal. Dat doen we niet alleen, de KNVB staat volop in de samenleving. Zo werken we samen met de overheid, politiek, maatschappelijke en internationale belangengroepen, mediapartijen en commerciële partners. “Voetballen doen we met en voor iedereen. Daarom willen we net zo divers zijn als onze leden, fans en partners. Zo kunnen we alle verschillende voetballiefhebbers nóg meer voetbalplezier bezorgen.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer nu’ knop! We stellen je vervolgens een aantal vragen die je kunt beantwoorden. Je kunt reageren tot 2 november a.s.

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stephen Arts, Senior Recruitment Consultant.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Stephen Arts

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!