Secretaresse Bestuursondersteuning – Zwolle

Secretaresse Bestuursondersteuning – Zwolle Image

Intro (formerly Introductie)

Intro

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Bij Univé bieden we je de kans om de uitdaging aan te gaan, in een functie waar geen dag hetzelfde is en waar jouw proactieve houding en gestructureerde aanpak van onschatbare waarde zijn. ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en je ervaring als secretaresse of managementassistent naar een hoger niveau te tillen? sluit je aan bij ons team en ontdek hoe jouw kwaliteiten kunnen bijdragen aan het succes van Univé. 

Wat ga je doen? (formerly Functie)

In deze veelzijdige functie ondersteun je op drie belangrijke gebieden:

• Ondersteuning van het management van de afdeling: Je beheert de mailboxen en organiseert bijeenkomsten en vergaderingen, zoals die voor het Management Team. Daarnaast notuleer je een enkele vergadering en zorg je ervoor dat alle administratieve processen op rolletjes lopen. Jouw input is daarbij van grote waarde: je denkt mee over verbeteringen en draagt bij aan het optimaliseren van de dagelijkse gang van zaken. Je vervult een sleutelrol, waarbij zelfstandigheid centraal staat.

• Ondersteuning van diverse organen en gremia binnen Univé: Je krijgt de kans om diverse commissaris- en werkgroepvergaderingen te coördineren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor belangrijke zaken zoals het bijhouden van de ‘corporate housekeeping’, het up-to-date houden van inschrijvingen bij de KvK, volmachten en de correspondentie met toezichthouders. Deze taken vereisen niet alleen precisie, maar ook het vermogen om vooruit te denken en snel te schakelen. Je denkt actief mee en draagt suggesties aan om processen te verbeteren.

• Uitvoeren van ondersteunende en coördinerende taken: Deze rol biedt volop afwisseling. Naast secretariaatswerkzaamheden werk je aan belangrijke projecten zoals het coördineren van het jaarverslag van Univé. Hierin ben jij degene die de planning opstelt, de voortgang bewaakt en zorgt dat deadlines gehaald worden. Ook IT-coördinatie, zoals het beheren van applicaties en autorisaties, valt onder jouw verantwoordelijkheid. Dankzij jouw zelfstandige aanpak zorg je ervoor dat deze processen soepel verlopen. Daarbij speel je een sleutelrol in het contact met zowel interne als externe collega’s.

Daarnaast beheer je de archivering van elle correspondentie van de regionale entiteiten richting toezichthouders, coördineer je aanvragen van De Nederlandsche Bank en houd je toezicht op het Univé Beleidshuis. Het doorvoeren van wijzigingen voor de regionale entiteiten op het gebied van winkels en postcodegebieden en het beheren van de relatiedatabase zijn taken waar jouw precisie en organisatietalent goed van pas komen.

In deze omgeving krijg je alle vrijheid om mee te denken, processen te optimaliseren en samen met je collega’s bij te dragen aan de ambities van Univé. Het is vanzelfsprekend dat collega’s elkaar ondersteunen en waar nodig taken overnemen. Hierdoor weet je dat jouw werk altijd doorgaat, ook als je een keer niet aanwezig bent. De werksfeer is open en ondersteunend, waardoor je echt onderdeel bent van een sterk team.

De standplaats voor de functie is Zwolle. Het kan voorkomen dat je of en toe op andere locaties in het land werkzaam zult zijn.

Je hebt ervaring als secretaresse of managementassistent en bent nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je je talenten kunt laten zien, met voldoende flexibiliteit om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.

Je hebt HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook goed in teamverband werken. Je bent op tactvolle wijze doortastend, accuraat en gestructureerd en hecht aan een correcte opvolging van regels en procedures. Je bent een harde werker, een doener, hebt geen ‘nine to five’ mentaliteit, bent flexibel, kan snel schakelen en bent organisatorisch sterk. Je persoonlijkheid kenmerkt zich verder door een proactieve en no-nonsense houding. Daarnaast ben je representatief. Je beschikt over een uitstekende beheersing van Microsoft Office en affiniteit met IT is een pre.

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

In deze omgeving krijg je alle vrijheid om mee te denken, processen te optimaliseren en samen met je collega’s bij te dragen aan de ambities van Univé. Het is vanzelfsprekend dat collega’s elkaar ondersteunen en waar nodig taken overnemen. Hierdoor weet je dat jouw werk altijd doorgaat, ook als je een keer niet aanwezig bent. De werksfeer is open en ondersteunend, waardoor je echt onderdeel bent van een sterk team.

Verder is het maximale salaris is € 67.105 (schaal 8) op basis van een 38-urige werkweek, inclusief dertiende maand en vakantiegeld. Het betreft een parttimefunctie voor 28 – 32 uur. Naast fijne een mooi salaris heb je bij ons onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

• 13e maand;

• variabele beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;

• 26 vakantiedagen (op basis van 38 uur); • arbeidsvoorwaardenkeuzesysteem;

• goede studiekostenregeling;

• prima pensioenvoorziening;

• reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en thuiswerkvergoeding;

• opleidingsmogelijkheden;

• en natuurlijk: korting op je schade- en zorgverzekeringen.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan en de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Maar ook het verschil maken door snel, goed en proactief in te spelen op de wensen en behoeften van onze (toekomstige) klanten en hen keer op keer weten te verrassen met onze innovatieve producten en diensten. Daarbij gaan wij uit van onze kracht, waar het allemaal begon: een coöperatie die midden in de maatschappij staat. Dichtbij en persoonlijk, digitaal en fysiek. Die helpt risico’s te voorkomen en gevolgen te beperken. En alleen verzekert wat echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende, over het land verspreide Regionale Univé’s (RU’s) en een centraal ingerichte Univé Groep met aan het hoofd Coöperatie Univé, zodat we op landelijk en lokaal niveau altijd dicht bij onze klanten zijn. Dat is het mooie van Univé.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Solliciteer dan direct via de ‘Solliciteer Nu’ knop! Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stephen Arts via stephen@globalpeople.nl


Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel?

Solliciteer dan direct via de ‘Solliciteer Nu’ knop! Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Stephen Arts via stephen@globalpeople.nl


Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!