Studentstage Pels Rijcken – 's-Gravenhage

Studentstage Pels Rijcken – 's-Gravenhage Image

Intro (formerly Introductie)

Wil jij groeien als advocaat-stagiair(e), maar ook maatschappelijk betrokken zijn? Dan is Pels Rijcken op zoek naar jou!

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Als advocaat-stagiair(e) bij Pels Rijcken word je onderdeel van de teams op onze verschillende secties. De secties binnen Pels Rijcken zijn:

  • Bestuursrecht
  • Bouw- en aanbestedingsrecht
  • Cassatie
  • Civiel (proces)recht
  • Ondernemingsrecht
  • Ruimte en milieu
  • Strafrecht
  • Innovation, Privacy & Technology
  • Vastgoed

Wat ga je doen? (formerly Functie)

De teams van Pels Rijcken zijn vrij hecht en relatief klein, met als gevolg dat je sneller het verschil kan maken. Onze advisering speelt zich vaak af binnen een politiek-bestuurlijke context. De diversiteit aan zaken maakt deze functie een uitdaging voor iedere startende advocaat! 

Wat is jouw achtergrond?

  • Een (bijna) afgeronde masteropleiding Nederlands Recht
  • Aantoonbare interesse in een van de rechtsgebieden
  • Een brede juridische en maatschappelijke belangstelling
  • Communicatief sterk en assertief
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Ongeacht de fase waarin je je bevindt, vindt Pels Rijcken het belangrijk dat je je voortdurend kunt ontwikkelen. Daarom draai je al snel volledig mee in de praktijk. Je bent werkzaam in een dynamische praktijk, maar er is zeker ook oog voor een goede werk-privé balans. Vanzelfsprekend word je gecoacht en begeleid door ervaren collega’s of patroon. Diversiteit en inclusie staan hoog op de kantooragenda. Pels Rijcken vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Deze uitnodiging is dus ook uitdrukkelijk gericht aan kandidaten met een biculturele achtergrond.

Daarnaast volg je jouw gehele loopbaan ’De Verrijcking’, een ontwikkelprogramma op maat. Zo krijg je als advocaat-stagiaire intervisie, je bent aanwezig bij de wekelijkse stagiaire-werkgroep en je maakt o.a. een begin met de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Verder biedt Pels Rijcken goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, een reiskostenvergoeding (2e klas), diverse thuiswerkfaciliteiten, korting op een fitnessabonnement en een aantrekkelijke pensioenregeling. 

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Pels Rijcken is een full service kantoor gevestigd in Den Haag. Met 330 professionals die zich dagelijks inzetten voor optimale service- en dienstverlening behoort Pels Rijcken tot de top 10 advocatenkantoren van Nederland. Onder de cliënten behoren de Staat, provincies en gemeenten. Daarnaast rekent Pels Rijcken ook toezichthouders en grote (inter)nationale ondernemingen tot haar cliënten.

Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk. Niet alleen op jouw vakgebied, maar ook als persoon. Wij bieden een open kantoorcultuur waarin jouw talenten worden bevorderd en het beste werk wordt geleverd. Bovendien zorgt ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’ voor ontwikkeling van jouw brede vaardigheden.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Interesse in deze vacature? Solliciteer direct via de button!

Vragen? Neem contact op met senior consultant Taman Autar.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Taman Autar +31 6 148 611 91
Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!