February 22, 2022

Juridisch-assistentschap Advocatuur

Wil jij tijdens de eindfase van je studie praktijkervaring opdoen? Of wil je tijdens het schrijven van je scriptie je ook actief oriënteren op de toekomst?

Als masterstudent kun je bij Stibbe de advocatuur komen verkennen.Over de functie

Voor de periode van drie maanden ga je drie dagen per week bij ons aan de slag of voor de periode van vier maanden ga je twee dagen per week bij ons aan de slag. Je werkzaamheden zijn te vergelijken met die van een beginnend junior-medewerker. 

Wat bieden wij?

Zo leer je tijdens je studie de praktijk van de advocatuur nog beter kennen én ben je perfect voorbereid op jouw nabije toekomst als junior-medewerker.

Over de organisatie

De sollicitatieprocedure bestaat uit zowel een gesprek met een recruiter en een partner, als een assessment van ongeveer een uur. Zowel het gesprek als het assessment vinden plaats bij ons op kantoor, hierover ontvang je uiteraard uitgebreide instructies van ons. Indien we je een aanbod doen, vindt er een pre-employment screening plaats.


Solliciteren?

Klinkt dat goed? Solliciteer dan direct! We horen graag naar welke praktijkgroep(en) en periode jouw voorkeur uitgaat. Neem contact op met talent sourcer (Ina@globalpeople.nl / 06 43 97 58 29).

Contracttype W&S
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden Juridisch
Werklocatie Amsterdam
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
  • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!