May 23, 2022

Talent Sourcer

Klaar om de wereld van recruitment te veroveren? Dan ben je precies op de juiste plek beland. Wij zijn namelijk op zoek naar een Talent Sourcer. En geloof ons, dit is echt een leuke baan! In een hecht team in Hoofddorp leer je de kneepjes van het vak en krijg je de kans om jouw talenten verder te ontwikkelen!

Dit wordt je baan!
Het is tijd voor uitbreiding! Binnen het recruitmentteam van de divisie infra zijn wij op zoek naar een talent sourcer. De recruitmentafdeling binnen de divisie infra bestaat momenteel uit 3 corporate recruiters daar word jij als talent sourcer onderdeel van. Als talent sourcer werk je samen met een van de corporate recruiters. Jij als talent sourcer bent verantwoordelijk voor de vacature, voor het verkennen van de markt, talentpools opbouwen en jij legt het eerste contact met de kandidaat. De corporate recruiter voert de intake gesprekken en heeft het verdere contact met de manager en de kandidaat. Heb jij zelf ideeën of tools in gedachten die ons helpen om de juiste kandidaat aan te trekken? Dan gaan we daar graag mee aan de slag! Vind je het zelf ook leuk om meer te gaan doen en je taken uit te breiden op termijn? Dat kan uiteraard. Wij faciliteren jou in tools en training om zo goed en efficiënt mogelijk aan de slag te kunnen gaan!

Hier(aan) ga je werken
Je komt werken in het recruitment team van Dura Vermeer divisie Infra. Wij zijn een centraal team in de divisie en bedienen alle 4 de werkmaatschappijen. Ons hechte en gezellige team bestaat nu uit drie corporate recruiters. En wij breiden ons team uit met het oog op professionalisering. Een interessante tijd om aan te haken! Je standplaats wordt onze hoofdkantoor in Hoofddorp. Afhankelijk van de vacatures waarvoor je werft kun je ook werken vanuit onze andere kantoren of vanuit huis.

Over de functie

Dit breng je mee:
• Een afgeronde opleiding op mbo- of hbo-niveau. Bijvoorbeeld communicatie, HRM, commerciële economie of iets vergelijkbaars
• 0 tot 2 jaar werkervaring. Als je nog niet ervaring in recruitment hebt is dat geen probleem. Wij leren je alles
• Je bent lekker proactief! Als recruiter kun je je niet permitteren om af te wachten dus jij neemt initiatief
• Je kunt je ergens goed in vastbijten. De uitspraak ‘kan niet’ horen we van jou niet zo snel
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Over de organisatie

Welkom bij de familie!
Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval is dat al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten zullen volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Solliciteren?

Contact
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met talent sourcer Suad Farah (suad@globalpeople.nl / 06 391 151 03).
Of solliciteer direct!

Contracttype Detachering
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden Commercieel
Werklocatie Alkmaar
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
  • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!