May 23, 2022

Trainee Recruiter Diversiteit

Heb je de ambitie om jouw talent te ontwikkelen naar een Recruitment Professional met extra aandacht voor Diversiteit en Inclusie? Dan zijn Global People en Unique op zoek naar jou voor de vacature van trainee recruiter diversiteit!

Wij bieden je een uniek trainee programma van 15 maanden waarbij je door werkend leren, coaching, intervisie en workshops een 360° beeld krijgt van diversiteit, inclusie en recruitment. Aan het eind van het opleidingsprogramma heb je voldoende kennis en vaardigheden ontwikkeld om je recruitment carrière een vliegende start te geven. Na 8 weken, ga je via detachering aan het werk bij een van onze topwerkgevers, om zo je traineeship verder invulling te geven.

Over de functie

Als corporate recruiter ben je samen met jouw collega’s centraal aanspreekpunt voor alle vacatures binnen een organisatie. Om er voor te zorgen dat het recruitmentproces voorspoedig verloopt, ben je veelvuldig in contact met de hiring manager, zodat jij weet welk talent zij willen aantrekken om zo de organisatie verder te kunnen laten groeien. Vervolgens neem jij het initiatief om door middel van maatwerkcampagnes dit talent binnen diverse de doelgroepen aan te spreken en te enthousiasmeren, waardoor je de juiste mensen met elkaar kunt verbinden. Jouw takenpakket als corporate recruiter zal onder andere bestaan uit het volgende:

 • Verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces; van het uitvragen van de vacature;
 • Het bepalen van de meest geschikte campagne en dus het inzetten van de juiste wervingskanalen tot en met het uitvoeren van de eerste selectie;·
 • Het actief onderhouden en uitbouwen van je ( interne) netwerk;
 • Het uitdragen en bewaken van de Employer Branding;
 • Het verzamelen en analyseren van recruitmentdata om zo het recruitmentproces verder te optimaliseren


Na het traineeship Al onze opdrachtgevers hebben de intentie om jou na 15 maanden over te nemen. Je kan er ook voor kiezen om je door te ontwikkelen bij Unique zelf of bij andere opdrachtgevers van Unique en Global People in verschillende branches.

Wat vragen wij?

 • Jij hebt een hart voor Diversiteit en Inclusie;
 • Energiek, zelfstandig en met het vermogen om verandering te stimuleren, dat ben jij;
 • Je bent gedreven en denkt in oplossingen, zodat je in deze krappe arbeidsmarkt toch manieren vindt om mensen te bereiken;
 • In jouw communicatie ben jij sterk, dienstverlenend en overtuigend en bij voorkeur heb je ervaring in het voeren van inhoudelijke en onderzoekende gesprekken
 • Je kunt goed plannen en organiseren, schakelt snel en ook onder tijdsdruk houd jij je hoofd koel;

Wat bieden wij?

 •  Fulltime functie van 40 uur;
 •  Contract van 15 maanden
 •  Salarisindicatie tussen €2350 en €2700 afhankelijk van ervaring en opleiding;
 •  Een laptop, Smartphone, 20 vakantiedagen op jaarbasis + 6% persoonlijk keuzebudget;
 •  Volop ruimte voor ontwikkeling door het volgen van trainingen, cursussen en opleidingen;
 •  Financieel aantrekkelijke regeling welke het mogelijk maakt om met voordeel te fitnessen bij een sportschool naar keuze.

Over de organisatie

Kijk verder met Unique. De HR-dienstverlener die vooruit kijkt. Wij staan niet stil bij wat iemand kan, maar kijken naar wat iemand wil. Want het is juist die wil, die zorgt dat mensen verder komen. Net zoals de bedrijven en organisaties waarmee we samenwerken. Met onze 50 jaar werkervaring, 800+ medewerkers en een enorme schat aan data laten we onze relaties en kandidaten vooruit kijken. Wij bemiddelen flexibel en vast personeel, geven advies en leiden op. Vooruitgang is voor iedereen Unique. Kijk verder Unique. www.unique.nl

Laat diversiteit voor je werken! Global People zet zich al ruim 15 jaar in voor meer culturele diversiteit op de werkvloer door middel van recruitment, detachering en events. Wij helpen organisaties aan een inclusief en sterk team en helpen multicultureel talent hun ambities waar te maken. Wij kennen de valkuilen, de onbewuste vooroordelen en cultuurbarrières. Daarom is werving en selectie bij ons méér dan een match. We begeleiden organisaties en kandidaten op een persoonlijke manier bij het gehele recruitmentproces.

Solliciteren?

Unique en Global People, twee partners die de krachten bundelen, expertise delen en zich inzetten voor een diverse en inclusieve samenleving, voor vandaag en morgen. Hier wil jij toch ook aan bijdragen?

Maak het verschil samen met ons en solliciteer op deze vacature. Vragen? Neem gerust contact op met Accountmanager Taman Autar.

Contracttype Detachering
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden HRM
Werklocatie Landelijk
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
 • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
 • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
 • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!