March 17, 2022

Officemanager

Een ervaren Officemanager die gewend is om in een dynamische omgeving te werken waarbij ad-hoc zaken aan de orde van de dag zijn. Je bent communicatief vaardig, kunt goed zelfstandig werken, bent accuraat, kan prioriteiten stellen en vanzelfsprekend weet je op de juiste manier om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Bij Coebergh werken bevlogen mensen met liefde voor het communicatievak. Die het in hun DNA hebben om er vol voor te gaan; die extra meters maken als dat nodig is. Met Madame Clicquot, de grondlegger van het champagnemerk waar Coebergh sinds 2004 voor werkt, deelt het bureau het streven naar ‘une seule qualité: la toute première!’

Over de functie

Wat ga je doen

Als Officemanager zorg je voor de ondersteuning aan het MT (oprichter en operationeel directeur). 

Je bent een onderdeel van het Coebergh team en hierdoor kan het zo zijn dat er ook vragen vanuit de rest van het team komen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden die hierbij horen zijn: 

 • Het doen van bestellingen
 • Het zorgen voor een fijne ontvangst van de gasten
 • Het doen van licht administratief werk
 • Het organiseren van de lunch voor het team
 • Het zorgen voor een schoon en opgeruimd pand
 • Het boeken van reizen en accommodaties en andere ondersteunende activiteiten voor het management

Wat wij van jou verwachten

Je bent een prettige, vrolijke collega, gericht op samenwerking. Je beschikt over minimaal een Havo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke ondersteunende functie. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent en je je altijd probleemoplossend en dienstverlenend opstelt. Bovendien ben je gewend om pro-actief te werken. Je kunt goed plannen en organiseren en bent goed in het behouden van overzicht en voortgangsbewaking. Je bent initiatiefrijk en hebt een klantgerichte en flexibele houding


Wat bieden wij?

 • arbeidsovereenkomst voor de periode van minimaal één jaar en met de intentie tot verlenging; 
 • het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de 2000 en 2.500 op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) exclusief vakantiegeld.
 • 27 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband
 • het gaat om een functie voor minimaal 3 dagen in de week; werktijden en hoeveelheid dagen ter bespreking


Solliciteren?

Solliciteer direct! Vragen? Neem contact op met Ina Paredis

Contracttype W&S
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden Administratief
Werklocatie Amsterdam
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
 • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
 • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
 • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!