October 11, 2021

Praktijkopleider regio Randstad

Monuta gaat zich in de dynamische uitvaartmarkt verder onderscheiden als de afscheidsspecialist.  Om succesvol in te spelen op de uitdagingen die voor ons liggen, vullen wij het team van Opleiding & Ontwikkeling (O&O), onderdeel van de afdeling HRM, voor minimaal 32 uur per week aan met een Praktijkopleider. De nieuwe Praktijkopleider helpt actief mee aan het opleiden, begeleiden en coachen van onze collega’s in de uitvaartgroep. 

Onze organisatie daagt je uit in elke functie. Monuta is in beweging en we blijven ontwikkelen in een uitdagende uitvaartbranche. Geen dag is hetzelfde en met zijn allen werken wij aan een bijzonder afscheid voor iedereen. Dat lukt alleen met collega’s die samen met ons de toekomst willen vormgeven, die zien wat er beter kan en die het verschil willen maken.

Over de functie

Je kerntaken als Praktijkopleider zijn het opleiden, begeleiden en coachen van collega’s in de uitvaartgroep: Uitvaartverzorgers, Teamleiders, Medewerkers Uitvaart & Hospitality. Zowel beginnende medewerkers als ervaren collega’s leer jij de fijne kneepjes van het uitvaartvak. Je draagt er aan bij dat hun kennis up to date blijft. Samen met de managers binnen de uitvaartgroep stel je per regio, maar ook voor individuele medewerkers ontwikkeltrajecten op. Het adviseren van de managers binnen de uitvaartgroep, zowel gevraagd als ongevraagd, is vanzelfsprekend binnen jouw functie. Iedere Praktijkopleider wordt gekoppeld aan een eigen regio. Jij wordt gekoppeld aan de regio Randstad, maar bent ook bereid om landelijk te werken om bijvoorbeeld een training te geven. Er wordt flexibiliteit in je werktijden gevraagd maar je hebt ook veel vrijheid om je functie in te vullen. Een training geef je vroeg in de ochtend maar ook wel eens in de avonduren. Ook kan je gevraagd worden om een Uitvaartverzorger te begeleiden bij een uitvaart buiten reguliere werktijden en -dagen. 

Als praktijkopleider kun je deel uit gaan maken van het Team Bijzondere Uitvaarten. Als lid van het team word je ingezet bij projecten die om een bijzondere vorm van voorbereiding en speciale kennis vragen.

Binnen je rol als praktijkopleider ben je een echte Monuta ambassadeur. In deze voorbeeldrol laat jij gedrag zien conform de normen en waarden van Monuta. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het opleidingsbeleid van de uitvaartgroep en je signaleert trends en interne behoeften. Je doet voorstellen voor bijvoorbeeld nieuwe opleidingen en je bent samen met je collega-Praktijkopleiders verantwoordelijk voor het opstellen van een jaarplan en een begroting.

Kortom: deze baan past bij jou als jouw hart sneller gaat kloppen van opleiden, begeleiden en coachen van onze collega’s in de uitvaartgroep én je permanente ontwikkeling binnen Monuta verder vorm wilt geven. 

Het team

Je wordt toegevoegd aan het O&O team (Opleiding & Ontwikkeling) van Monuta, onderdeel van de afdeling HRM. Naast de drie directe collega’s Praktijkopleiders Erik, Edward en Pieter-Jan, bestaat het HRM team verder uit de Adviseurs en Medewerkers HRM, een adviseur Arbeid & Vitaliteit en Recruitment. In totaal 14 collega’s die worden aangestuurd door Daphne Beerepoot, Manager HRM. Je gaat aan de slag in het O&O-team waar saamhorigheid, sparren, resultaatgericht werken, hands on mentaliteit maar zeker ook een gezonde dosis humor de teamspirit vormt.

De kandidaat

Jouw sollicitatie komt bovenop de stapel te liggen als je:

in bezit bent van hbo-diploma;
beschikt over aantoonbare didactische en coachende vaardigheden;
deskundigheid in het uitvaartvak meebrengt;
in bezit van rijbewijs B bent en structureel reizen geen bezwaar vindt.

Jij voegt verder waarde aan het team toe als je: 

continu gericht bent op kwaliteitsverbetering;
een netwerker en verbinder bent;
uitstekende kennis van het MS Officepakket hebt;
affiniteit met Leer Management Systemen hebt;
echte Monuta ambassadeur bent en jouw voorbeeldrol organisatiebreed uitdraagt;
goed feedback kunt geven en ontvangen;
een aanvulling bent op het huidige team van Praktijkopleiders, gezien de samenstelling van dit team gaat onze voorkeur uit naar een vrouw.Wat bieden wij?

Kom jij het O&O-team versterken, dan mag je het volgende van ons verwachten:

een salaris tussen € 3.519,- en €5.078,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;
een eindejaarsuitkering ter hoogte van een 13e maand en een moderne  pensioenregeling;
een smartphone, laptop en een leaseauto;
volop ontwikkel- en studiemogelijkheid voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.Solliciteren?

Vragen? Neem contact op met Accountmanager Buket Izmir

Contracttype W&S
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden
Werklocatie
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen assessments en sollicitatiegesprekken voor te bereiden. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.

  • Persoonlijk advies over CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gesprekvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents.