July 14, 2022

Consultant Energie

“In de kern van moeilijkheden, schuilen mogelijkheden”

Als consultant bij Windkracht 5 creëer, stimuleer en verbeter je de samenwerking tussen én binnen organisaties zodat ze de uitdagingen waarvoor ze staan beter aankunnen.

Consultants zijn de kern van Windkracht 5. Als Consultant bij Windkracht 5 zorg je ervoor dat er beter samen wordt gewerkt in en tussen organisaties. Je maakt de vertaalslag van nieuwe bedrijfsmodellen, nieuwe technologieën, of de optimalisatie van bedrijfsprocessen, naar een pragmatische veranderaanpak. Je bedenkt samen met hun klanten een op maat gemaakte aanpak, waardoor er weer beter samen wordt gewerkt in de organisatie. Zij zijn daarbij ook heel erg geïnteresseerd in wat jij geleerd hebt op de universiteit. Elke nieuwe collega maakt Windkracht 5 een stukje beter.

Over de functie

Je past bij Windkracht 5 als je analytisch sterk bent, snel nieuwe situaties doorgrondt en hoofd- en bijzaken van elkaar kunt scheiden. Maar belangrijker, zij zijn op zoek naar echte mensen met een stevige persoonlijkheid. Daarnaast breng je een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen met je mee en kun je op alle niveaus een verbinding met de klant maken. Je bent immers de ultieme sparringpartner voor opdrachtgevers. Bovendien heb je een academische werk- en denkniveau.

Je bent geschikt voor de functie als jij  2 - 5 jaar werkervaring hebt met/binnen:

• Het leiden van verbeterprojecten en/of verbeterprogramma’s m.b.t. duurzaamheid- en circulariteitsdoelstellingen

• Het vergroten van de effectiviteit van multidisciplinaire aanlegprojecten

• Het uitvoeren van probleemanalyses en implementeren van verbeterinitiatieven

• Utility sectoren: energie, water en telecom

• Programmamanagement, projectmanagement en adviestrajecten

• Verandermanagement met processen en organisaties.

Wat bieden wij?

• Een boven marktconform salaris

• De mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van Windkracht 5

• Consultants bij Windkracht 5 krijgen een lease auto (of andere mobiliteitsoplossingen), laptop en een werktelefoon

Over de organisatie

Windkracht 5 draagt bij aan de versnelling van de (energie)transitie door projecten te realiseren die een duurzame impact hebben binnen organisaties. Zij kennen verschillende organisaties (binnen en buiten de energiesector) en verbinden deze met elkaar. Bovendien geloven zij er sterk in dat als er goed samengewerkt wordt tussen mensen in organisaties dat er veel mogelijk is. Met een combinatie van bestuurlijke ervaring, technische kennis en operationele slagkracht brengen zij beweging in organisaties. Op deze manier dragen ze bij aan een betere wereld.

Windkracht 5 accepteert niet alleen verschillen - het is een van hun belangrijkste waarden. Windkracht 5 omarmt diversiteit en gelijke kansen op een serieuze manier. Zij streven naar een team dat een verscheidenheid aan achtergronden, perspectieven en vaardigheden vertegenwoordigt. Hoe inclusiever het team, hoe beter de resultaten: Windkracht 5 erkent dat diverse teams de sterkste teams zijn en ze moedigen mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder!

Voor meer informatie neem contact op met senior recruitment consultant Taman Autar (taman@globalpeople.nl/ 06 148 611 91)

Contracttype W&S
Dienstverband 40 uur per week
Werkvelden Diverse
Werklocatie Landelijk
Solliciteer nu

Waarom Global People?

Wij zetten jouw talent centraal en helpen je op te vallen met een sterk CV en een overtuigende sollicitatiebrief. We geven je persoonlijke feedback en helpen je bij het voorbereiden op de assessments en sollicitatiegesprekken. We coachen je tijdens het hele proces – van vacatures vinden tot de perfecte baan.
  • Persoonlijk advies over je CV en sollicitatiebrief
  • Coaching en aanscherping zakelijke vaardigheden
  • Assessmentbegeleiding en gespreksvoorbereiding

Vragen over deze vacature?

success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!