Teammanager Bus – Tiel

Teammanager Bus – Tiel Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Ben jij een geboren leider met een passie voor het openbaar vervoer? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat dagelijks streeft naar perfectie en betrouwbaarheid? Bij Arriva krijg je de kans om als teammanager een essentiële rol te spelen in het realiseren van operational excellence. Jij inspireert onze chauffeurs om het beste uit zichzelf te halen en zorgt voor een veilige en fijne werkomgeving. Met onze focus op empowerment krijg jij de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen en innovatieve oplossingen te bedenken. Sluit je aan bij Arriva en maak een verschil in het openbaar vervoer!

Wat ga je doen? (formerly Functie)

In de functie van teammanager ga je dagelijks aan de slag met het leidinggeven aan een team van ongeveer 60 chauffeurs met als doel het verbeteren van de tevredenheid van de medewerkers EN de klanten. Je bent zichtbaar en bereikbaar voor je team. Communiceren is je sterkste eigenschap, zowel op groeps- als op individueel niveau. Je zoekt de verbinding met jouw team en draagt de gewenste sfeer en bedrijfscultuur van Arriva uit. Je voert het HR- en inzetbaarheidsbeleid uit en zorgt voor een correcte vastlegging in het personeelsdossier.

Je rapporteert aan de concessiemanager, maar zal daarnaast ook veel schakelen met HR-collega’s, planners, technici, materieelbeheer, vervoerkundige experts en vertegenwoordigers van de chauffeurs. Je neemt actief deel aan diverse overlegstructuren, zoals het teammanagersoverleg, matchings- en dienstenoverleg en weekstart met verkeersleiding.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Monitoren en optimaliseren van de prestaties van jouw team ten behoeve van de reizigers en onze opdrachtgever;
 • Inspelen op complexe situaties en op een innovatieve manier werken aan verbeteringen;
 • Op basis van KPI’s de voortgang van ingezette acties bewaken;
 • Uitvoering van het HR- en inzetbaarheidsbeleid met oog voor diversiteit en ieders talenten;
 • Toezien op veiligheidsregelgeving en adequate klachtenafhandeling.

Wie zoeken we?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In een snel veranderende omgeving behoud je het overzicht en stel je de juiste prioriteiten;
 • Je bent bedreven in het omgaan met en oplossen van complexe vraagstukken;
 • Een flexibele instelling is vanzelfsprekend, je draait bijvoorbeeld mee in het rooster van de wachtdienst (opvang en coördinatie bij calamiteiten).

Wat neem jij mee? (formerly Functie-eisen)

Bij Arriva vind je een dynamische werkomgeving waarin je veel van jouw ideeën en energie in kunt zetten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn binnen Arriva, ongeacht leeftijd, geslacht, geloofsovertuiging, culturele achtergrond of seksuele voorkeur. Er is voldoende ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Je ontvangt een salaris in de range van 4.485 en 6.239 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week (loonschaal 10, APN).

Verder heb je recht op:

 • 30 vakantiedagen;
 • Een Persoonlijk Keuze Budget (13e maand en 8% vakantiegeld);
 • Een Persoonlijk Ontwikkel Budget;
 • De mogelijkheid om wettelijke feestdagen in te ruilen voor religieuze feestdagen;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Arriva Academy (leerportaal) en ook fysiek, met een bedrijfsfitness-regeling;
 • Reiskostenvergoeding en gratis reizen met al onze bussen en treinen via onze reisapp glimble;
 • Je kunt ook (deels) vanuit huis werken. Daarvoor is een thuiswerkplekbudget beschikbaar van €900.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

In Europa reizen jaarlijks 1,5 miljard passagiers van A naar B met Arriva. Om dit succesvol te laten verlopen, zetten meer dan 35.000 betrokken werknemers zich dagelijks met hart en ziel in. Als reiziger kun je hierdoor rekenen op comfortabel en betrouwbaar openbaar vervoer. Op lokaal, regionaal én nationaal niveau. Hiervoor zetten we alle beschikbare middelen in: van bus, waterbus en touringcar tot tram, sneltram en trein.

Groot in Europa

Arriva Group is een van de grootste aanbieders van personenvervoer in Europa, en actief in tien landen. Dit zijn het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Kroatië, Slowakije, Slovenië en de Tsjechische Republiek.

Onze roots

De oorsprong van Arriva ligt in het Engelse Sunderland. In een tweedehands motorfietsenwinkel om precies te zijn, die in 1938 door de familie Cowie werd geopend. Vijftig jaar later stapte dit bedrijf over op busvervoer. In 1997 zette het onder de naam Arriva haar eerste stappen op het vasteland van Europa.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via de ‘Solliciteer nu’ knop!

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!