Milan Zeegelaar Image

Milan Zeegelaar

HR-stagiair

Milan is geboren in Almere uit Surinaamse ouders en heeft vanuit huis meegekregen dat diversiteit hoog in het vaandel hoort te staan. Zijn vader is dermatoloog en gespecialiseerd in huidziekten op de donkere huid (tropische dermatologie). Zijn moeder is theater-, filmactrice en zangeres en zet zich onder andere in met de aanjager ‘Kleur’ voor inclusiviteit en diversiteit in de Nederlandse televisie- en filmindustrie. Toen hij benaderd werd door Global People voor een stageplaats was hij dan ook uitermate enthousiast.

Als HRM-stagiair ondersteunt hij Global People in recruitmenttaken. Hierbij legt hij het eerste contact met nieuwe kandidaten, beoordeelt hij CV’s en stelt hij hen voor aan de consultants. Daarnaast neemt Milan een stuk employer branding op zich, waarbij hij de bedrijfsprofielen van onze partners onderhoudt en zorgt voor een actueel vacatureaanbod op onze website.

''Er is al genoeg ellende in de wereld. Laten we met elkaar verbinden om het er net wat beter van te maken. Dat is ook het mooie van Global People. Staan voor verbinding in de vorm van een goed netwerk.''

Andere team leden