Kouros Falahi Firouzi Image

Kouros Falahi Firouzi

Owner bij Kouros Strategic Advice (KSA)

Kouros Falahi Firouzi was 8 jaar toen hij samen met zijn ouders zijn geboorteland Iran ontvluchtte. Hij kwam terecht in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Dat was, zeker in die tijd geen gemakkelijke omgeving om op te groeien. Hij verliet de middelbare school zonder diploma en startte met werken toen hij 13 jaar oud was. Zijn banen liepen uiteen van horecamedewerker, koerier, operator, chauffeur, tot gsm antenne monteur. Vanaf zijn 18e ging Kouros fulltime werken. Zijn passies waren krachtsport en martial arts.

Na een aantal jaren kwam hij tot het inzicht dat hij zo niet verder kwam. Op 23 jarige leeftijd besloot Kouros daarom, het roer om te gooien. Hij besloot hard te gaan werken en alle diploma’s te halen die nodig zijn om serieus te worden genomen.

Dat betekende: overdag hard werken, weinig slapen en ‘s avonds in de studieboeken duiken en tot diep in de nacht studeren. Hij legde zich toe op management studies. Zijn centrale vraag was: Hoe kun je, als een dokter bedrijven die niet goed functioneren, weer gezond maken? Gepassioneerd stortte Kouros zich op de studie Strategisch management, om deze vraag te kunnen beantwoorden. In 2009 behaalde hij zijn master graad aan TiasNimbas, nu Tias. Hierna volgende hij nog twee andere tracks bij Tias, namelijk Change Management en Finance.

Ook zijn beroepsleven kreeg een andere vorm. Zo startte hij in 2003 als verkoper bij een CD fabriek om vervolgens als zelfstandig ondernemer een productie- en vormgevingsbedrijf voor CD en DVD producties op te zetten. Hierna zette  Kouros een nieuwe stap, toen hij in 2011 aantrad als algemeen directeur bij een sportschoolketen van zijn vriend. Samen met zijn vriend wist hij deze onderneming uit te bouwen van vier tot inmiddels veertien vestigingen. De keten groeit nog steeds verder. Verder is Kouros DGA van een bedrijf dat zonnepanelen installeert. Tot slot is Kouros vanaf 2019, eigenaar van drie fysiotherapiepraktijken.

Nu heeft Kouros gevoeld dat hij gereed en geschikt is om zijn kwaliteiten gericht in te zetten voor de verdere expansie van zijn ondernemingen-portefeuille.

Andere team leden