Ifuela Grot Image

Ifuela Grot

Stagiaire Recruitment

Ik ben Ifuela Grot en heb mijn leven lang in Amsterdam gewoond. Diversiteit in Amsterdam heeft mij altijd aangesproken en ik vind het een verrijking van de Amsterdamse cultuur. Ik hou van talen en moet er elke keer weer om lachen om te horen hoe zoveel woorden uit het Surinaams, mijn moedertaal, in het Nederlands zijn terechtgekomen. Denk maar aan ‘brada’ ‘duku’ (doekoe), ‘mattie (matie’) en nog zoveel andere woorden die in het Nederlands geaccepteerd zijn. Dit wil ik ook op andere niveaus in Nederland realiseren. Dat is voor mij een drijfveer geweest om gedurende mijn stage HRM bij Global People te werken. Ik hoop zo veel te leren, maar wil ook mijn bijdrage leveren om het succesvol werk van Global People verder vorm te geven en uit te dragen.

Ik heb ervoor gekozen om bij deze organisatie stage te lopen, omdat ik mezelf herken in de visie van Global People. De manier van werken spreekt mij aan, omdat je als migrant vaak dubbel zo hard moet werken om op een bepaalde plek te komen. Ik heb mij altijd beziggehouden met diversiteit binnen de maatschappij. Als persoon met een migratieachtergrond weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om bestaande vooroordelen te neutraliseren. Ik ben ervan overtuigd dat ik een mooi traject tegemoet zal gaan bij Global People, waarbij ik mezelf op een hele andere manier zal ontwikkelen.

Als Recruitment Assistent bij Global People zet ik mij in voor vergroting van diversiteit op de Nederlandse arbeidsmarkt.  

“Ik wil dat mensen de kans krijgen om het maximale uit zichzelf te halen. Zelf heb ik een lange weg gevolgd via het mbo naar het hbo. Vaak worden mensen niet op hun waarde geschat. Mijn streven is erop gericht dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt. De werkwijze van Global People sluit hier goed op aan.”  

Andere team leden