Buket Izmir Image

Buket Izmir

Accountmanager

Met haar energie, optimisme en aanstekelijk enthousiasme is Buket een ware aanwinst voor het team. Via het Diversity Dinner is zij in aanraking gekomen met Global People, zij wilde graag aan tafel bij een topwerkgever om een stage of baan te bemachtigen. Maar toen een van de Global People collega’s haar CV zag, dacht hij: “Deze moeten we hebben!”

Buket heeft ervaring opgedaan bij een uitzendbureau, waar haar interesse voor het matchen van kandidaten aan werkgevers aangewakkerd is. Zij merkte echter dat er voor jonge multiculturele starters weinig kansen lagen om een carrièrekans op niveau te krijgen, iets waar Buket aan kan werken bij Global People.

Daarnaast heeft Buket bij haar voorgaande werkgevers in verschillende diversiteitsgroepen en -projecten gewerkt, om meer aandacht te vestigen op de kwaliteiten die multiculturele talenten kunnen meebrengen binnen organisaties. Hierbij staat voor Buket samenwerking centraal.

“Als ik met werkgevers en kandidaten spreek, zie ik voldoende kansen voor samenwerking. Ik zie het daarom als mijn taak om door de juiste coaching het talent op de plek te krijgen waar het kan groeien.”

Andere team leden