Ali Najafbagy Image

Ali Najafbagy

Managing Partner & co-founder 4impact venture capital

Na zijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit in Delft heeft Ali jarenlang bij zakenbank Goldman Sachs gewerkt in Londen en in Dubai. Vervolgens heeft hij verschillende senior functies bekleed bij investeringsfonds Mubadala in Abu Dhabi en zat in de Raad van Bestuur van investeringsfonds Mubadala GE Capital.
Ali heeft zijn executive MBA behaald op Harvard Business School en is na 15 jaar buitenland in 2016 weer naar Nederland teruggekeerd. Na kort werkzaam geweest te zijn bij Egon Zehnder is Ali mede-oprichter geworden van 4impact venture capital.
4impact is een investeringsfonds met een focus op jonge bedrijven die dankzijn slimme software een positieve bijdrage leveren aan mens en planeet.
Samen met zijn vrouw en identieke tweeling jongens woont en werkt Ali in Den Haag. 

"Diversiteit is een gegeven in onze samenleving maar niet een gegeven in de werkomgeving. Met de juiste aandacht en acties zetten we alle mensen in om de wieken van de molen te laten draaien. Global People's unieke ervaring en passie draagt bij aan duurzame samenleving die breder gedragen wordt waardoor we als land en als volk succesvoller de toekomst in gaan." 

Andere team leden