Open sollicitatie Windkracht 5 – Randstad

Open sollicitatie Windkracht 5 – Randstad Image

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Waarom, hoe en wat Windkracht 5

Wij geloven dat als er goed samengewerkt wordt tussen mensen in organisaties dat er dan veel mogelijk is. Wij creëren, stimuleren en verbeteren de samenwerking tussen en binnen organisaties zodat ze de uitdagingen waarvoor ze staan beter aankunnen. Zo willen we het tempo van de (energie)transitie versnellen.

Windkracht 5 staat bekend om het brengen van beweging in organisaties en instellingen in de energiesector. Wij combineren bestuurlijke en methodische ervaring met mensenkennis en een groot netwerk. Wij geloven dat als er goed samengewerkt wordt tussen mensen in organisaties, verwachtingen overtroffen worden.

We zien bij uitstek ‘wie wat kan’ in organisaties, waardoor we teams creëren die de continuïteit van processen waarborgen. We zetten millenials in op hun kunnen en maken gebruik van de kennis die ze meebrengen.

We realiseren projecten die impact hebben binnen organisaties, door in teamverband het verschil te maken. We willen advies geven aan organisaties en hebben hierbij een eigen kijk op organisaties en leiderschap.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Windkracht 5 staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar Taman Autar via taman@globalpeople.nl.

Vragen over het werken bij Windkracht 5? Neem dan contact op met Taman Autar.

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!