Open sollicitatie Stedelijk Museum Amsterdam – Amsterdam

Open sollicitatie Stedelijk Museum Amsterdam – Amsterdam Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Het Stedelijk Museum Amsterdam is het grootste museum voor moderne en hedendaagse kunst en vormgeving in Nederland, met bekende namen in de collectie en een levendig en spraakmakend tentoonstellingsprogramma, variërend van grote publiekstrekkers tot signalerende tentoonstellingen van jonge kunstenaars en ontwerpers. Bijna 125 jaar jong heeft het Stedelijk Museum een grote reputatie opgebouwd als platform voor kunstenaars van wereldklasse, die vaak in een vroeg stadium van hun carrière werden getoond.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

Het Stedelijk Museum heeft Amsterdamse wortels, richt zich op een (inter)nationaal publiek en staat met ruim 660.000 bezoekers per jaar op de vijfde plek van best bezochte musea in Nederland. Het Stedelijk Museum bevindt zicht midden in het culturele hart van Amsterdam: het Museumplein. Bij het museum werken bijna 200 medewerkers, van beveiliger tot marketeer, van publieksmedewerker tot restaurator. We hebben ongeveer 70 verschillende functies, waarvan de meeste op HBO en WO niveau. Naar medewerkers werken bij het Stedelijk ook ongeveer 50 vrijwilligers en een wisselend aan ZZP’ers. Ten slotte is het Stedelijk ook een hele leuke plek om stage te lopen. We hebben jaarlijks tussen de 50 en 70 stagiairs op verschillende afdelingen, zoals restauraties, marketing, HR, beveiliging, conservatoren, educatie.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Stedelijk Museum Amsterdam staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar Ina Paredis via Ina@globalpeople.nl.

Vragen over het werken bij Stedelijk Museum Amsterdam? Neem dan contact op met Ina Paredis.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Ina Paredis +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!