Open sollicitatie KNVB – Zeist

Open sollicitatie KNVB – Zeist Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Voetbal is de mooiste sport van de wereld. Geen sport verbindt wereldwijd zoveel uiteenlopende mensen. In Nederland heeft het voetbal ruim 8 miljoen volgers en fans, afkomstig uit alle lagen en groepen in de samenleving. Daarvan zijn er 1,2 miljoen lid van de KNVB. Als voetbalbond organiseren we wekelijks meer dan 30.000 wedstrijden in het betaald voetbal en amateurvoetbal. Met onder meer het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen richten we ons bovendien op de wereldtop én het Oranjegevoel in de straten. Voetbal is altijd in beweging. We zetten ons 24/7 in om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken en houden. Alles wat we doen komt ten goede aan het voetbal. Dat doen we niet alleen, de KNVB staat volop in de samenleving. Zo werken we samen met de overheid, politiek, maatschappelijke en internationale belangengroepen, mediapartijen en commerciële partners.

“Voetballen doen we met en voor iedereen. Daarom willen we net zo divers zijn als onze leden, fans en partners. Zo kunnen we alle verschillende voetballiefhebbers nóg meer voetbalplezier bezorgen.”

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

KNVB staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar Taman Autar via taman@globalpeople.nl .

Vragen over het werken bij KNVB? Neem dan contact op met Taman Autar.


Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!