Open sollicitatie Dura Vermeer – Verschillende locaties

Open sollicitatie Dura Vermeer – Verschillende locaties Image

Over deze werkgever (formerly Organisatie)

Hart voor de bouw, oog voor jou.Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, de resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen en bovenal de motivatie om dat samen te doen. Wie je ook bent en waar je vandaan komt. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw: bij Dura Vermeer hebben we hart voor de bouw, en oog voor jou.

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Dura Vermeer staat altijd open voor talent dat zich wil inzetten voor haar doelen. Staat er geen vacature bij waar je het direct warm van krijgt? Solliciteer dan via de link en mail je motivatiebrief naar talent sourcer Ina Paredis (Ina@globalpeople.nl 06 439 758 29).

Vragen over het werken bij Dura Vermeer? Neem dan contact op met Ina Paredis.


Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Buket Izmir +31 6 439 758 29

Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!