Open sollicitatie De Processpecialisten – Nederland

Open sollicitatie De Processpecialisten – Nederland Image

Intro (formerly Introductie)

Werken bij De Processpecialisten betekent ondernemerschap, innovatie, uitbreiden van je ‘comfort-zone’ en elkaar versterken. Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid (de 3V’s) zijn onze “heilige woorden”: heldere verantwoordelijkheid leidt tot vertrouwen, leidt tot vrijheid. In onze opdrachten hebben we de rol van proces- en leanadviseur, workshopbegeleider, implementatiemanager, projectleider, (informatie-)analist, trainer, coach, verandermanager en scrum-master.

Wat bieden wij? (formerly Aanbod)

De Processpecialisten zijn consultants met een stevige basis in proces-, keten- en changemanagement. We geloven niet in dikke handboeken, wel in slimme spelregels die resultaat opleveren.
Dat werkt bij onze klanten en dat werkt bij onszelf. Processimulaties, maatwerkbijeenkomsten en het creëren van procesbeleving zijn kenmerkend voor onze aanpak. We zijn altijd in beweging en vol energie!

Meer informatie (formerly Inlichtingen)

Vragen? Neem dan contact op met onze senior recruiter Taman Autar (Taman@globalpeople.nl/06-148 611 91).

Ben jij enthousiast geworden? Klik dan gauw op de onderstaande button.

Solliciteren bij (formerly Sollicitatie)

Ina Paredis +31 6 439 758 29
Versturen (formerly Solliciteren)
success icon

Wat leuk dat je meedoet!

Wij houden jou graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze interessante vacatures en onze unieke netwerk- en wervingsevents. Maar ben je actief op zoek naar een nieuwe carrière en wil je graag dat wij meedenken?
Upload dan je CV hier!